Trukkikuski – SPT-Painting Oy

Turku


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 29.07.2019 23:59


SPT-Painting Oy urakoi vahvalla ammattitaidolla lattiapinnoitteet mm. julkisiin tiloihin, elintarviketeollisuuteen ja muihin teollisuuden kohteisiin sekä kansipinnoitteet laivojen erityistarpeisiin. Erinomainen toimitusvarmuus, huippuluokan laitteet ja materiaalit sekä alan taitavimmat asiantuntijat tekevät SPT-Paintingistä yhden Suomen merkittävimmistä lattiapinnotteiden toteuttajista.

Haemme SPT-Painting Oy:lle trukkikuskia Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on ajaa trukkia asiakkaan työkohteessa. Työ vaatii tarkkuuden lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sillä tehtäviisi kuuluu trukin ajon lisäksi lavojen kokoaminen. Hyvä ja reipas asenne työntekoon on tärkeää ja englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Tehtävä on määräaikainen lokakuun 2019 puoliväliin, projektin loppuun asti. Työ on kaksivuorotyötä arkisin, mutta ajoittain myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Toivommekin sinulta joustavuutta työajoissa. Palkka katsotaan sopimuksen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Aiempaa kokemusta trukilla ajosta
  • Oma-aloitteista ja reipasta otetta työntekoon

Eduksesi on:

  • Trukkikortti
  • Englannin kielen taito

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle p. 010 2306 526

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/ 

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Turku
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Vuokratyö
19191186

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.