Tuotannon työntekijä teollisuuteen- Sarja-Maalaamo Oy

Helsinki


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.09.2019 23:59


 Sarja-Maalaamo Oy:n juuret ovat 1960-luvulla ja on nykyisin tunnettu ja arvostettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelemme asiakkaitamme yli 50 vuoden kokemuksella ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme takaaksemme laadukkaan palvelun. 

Haemme asiakkaallemme Sarja-Maalaamo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Tuotannon aputyöntekijää Helsinkiin!

Työtehtävään kuuluu monipuoliset avustavat työt. Mm. maalattavien kappaleiden ripustaminen kehikoihin sekä kaikki avustavat työtehtävät hallissa.

Kokemusta ei välttämättä tarvitse olle, tärkeintä on jämäkkä ote työhön ja valmius omaksua uusia asioita ripeästi sekä Suomenkielen suullinen -ja kirjallinen taito tulisi olla erinomainen. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa. Katsomme eduksi ajokortin / oman auton käyttömahdollisuuden, julkisillakin pääsee kulkemaan työpaikalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja tunnetusssa yrityksessä. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Työt alkavat HETI, kun sopiva henkilö löytyy, joten hae paikkaa pikaisesti joko:

1. sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/18298695)
2. sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi tai
3. soita/tekstaa suoraan Saija Hussolle p. 010 2306 512 

  Tsemppiä hakuun!

  Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

  Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

  Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
  Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

  Helsinki
  Teollisuus/tuotanto
  Vuokratyö
  19521160

  Rekrytoinnista vastaa


  Saija Husso
  Henkilöstökonsultti
  010 2306 512
  saija.husso@henkilostotalo.fi

  Jaa työpaikka


  Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


  Lisätietoa hakemisesta

  Uusi hakija

  Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

  Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

  Rekisteröitynyt hakija

  Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.