Tuotantopäällikkö – Booth Group Oy

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.01.2020 23:59


Booth Group Oy on messurakentamisen ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme nyt liiketoimintamme kasvun tueksi tuotantopäällikköä

Tuotantopäällikkönä olet projekteissamme mukana niiden alusta loppuun asti. Työssäsi aikataulutat myytyjen osastojen toteutusprosessien kulun sekä valvot esivalmistelujen edistymistä tuotannossa. Lisäksi vastaat yhteistyöstä alihankkijaverkostomme rakentajien kanssa sekä toimit heidän työnjohtajanaan ja perehdyttäjänään messutapahtumien rakennuksissa.

Yritysesittelyvideoltamme näet tarkemmin, millaista arkemme on: https://youtu.be/J5sVv38GdrE.

Yrityksemme koostuu tällä hetkellä yhdeksästä tapahtuma-alan ammattilaisesta. Etsimme joukkoomme organisointikykyistä tiimipelaajaa. Uskallat ottaa vastuuta sekä jakaa sitä muille, etkä pelkää itsekään tarttua tarvittaessa työkaluihin. Pystyt pitämään langat käsissäsi ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Ennakointikyky ja suunnitelmallisuus ovat avainasemassa tässä tehtävässä. Sinun ei tarvitse olla taustaltasi messurakentamisen ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että sinulla olisi jo aikaisempaa projektinhallintaosaamista.

Työsi tapahtuu pääasiallisesti Liedon Tuulissuolla, missä yrityksemme toimitilat sijaitsevat.Tehtävä edellyttää autonkäyttömahdollisuutta ja ajoittaista matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen motivoivassa ja joustavassa työympäristössä.  Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhtautumisesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne.

Kiinnostuitko? Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakeminen tapahtuu yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi. Otsikoi viestisi ”Tuotantopäällikkö”. Voit halutessasi liittää mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta Kaisa Messolta arkisin klo 9-15
p. 010 2306 526 / kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Eikö ollut sinun juttusi, mutta tiedät jonkun, joka syttyisi juuri tästä? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
20371538

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.