Tuotantopäällikkö

Päijät-Häme


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.09.2019 23:59


Lahden alueella sijaitseva Holmet Oy tarjoaa korkealaatuista ja kustannustehokasta konepaja- ja hankintaosaamista vaativiin sarja- ja projektituotantokohteisiin. Olemme vakiinnuttaneet asemamme komponenttien, koneiden ja laitteiden toimittajana johtaville suomalaisille teknologiateollisuuden yrityksille. Ylläpidämme ja kehitämme kansainvälistä kumppaniverkostoamme vastataksemme yhä paremmin ja joustavammin asiakkaidemme tarpeisiin.

Haemme tuotantopäällikköä monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään Holmetille.

Tuotantopäällikkönä vastaat tuotannosta kokonaisuudessaan sekä tuotannon johtamisesta, alaisia sinulla on noin 40 henkilöä. Tehtävässä raportoit suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, myynnin, hankinnan sekä asiakkaiden kanssa. Vastaat tuotannon tehokkuudesta sekä turvallisuudesta ja toimit oman henkilöstön hallinnointi vastaavana. Osallistut myös monipuolisesti erilaisten projekteihin, sarjatuotevalmistusten sekä protohankkeiden hallinnointiin.

Toivomme sinulta vahvaa konepaja kokemusta sekä esimieskokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin kielitaitoa. Olet vienyt läpi tuotannon kehitysprojekteja, sinulla on hyvä paineensietokyky ja halu kehittää toimintaa sekä omaa osaamistasi aina vain eteenpäin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä vastuullisen tehtävän mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys sekä tiimin tuki. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Kaipaatko lisätietoja? Hakuprosessista vastaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen p. 010 2306 532/ pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Pss. Holmetille on auki myös kaksi projektipäällikön paikkaa, tutustu tehtävään tästä: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/projektipaallikko-paijat-hame/

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Vinkata voit täällä

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Päijät-Häme
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
19594038

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.