Tuotantotyöntekijä / pakkaaja

LietoSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 12.07.2020 23:59


Etsimme Plast-Team Oy:lle kesätyöntekijöitä Liedon toimipisteelle!

Plast-Team Oy on lietolainen solumuovituotteita valmistava vuonna 1986 perustettu yritys. Tuotteita myyvät monet vähittäis-, tukku- ja urheiluvälineliikkeet ja eri kauppaketjut. Kesätyöntekijöiden työtehtäviin kuuluvat tuotteiden rutiininomaiset pakkaustyöt linjastolla, laaduntarkkailu sekä koneiden käyttö. Aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä sinulla ei tarvitse olla, mutta katsomme tämän toki eduksi. Tärkeintä on hyvä asenne työntekoon sekä uuden oppimisen halu!

Töitä tehdään arkena klo 8-16 (viikottainen työaika 37,5h), innokkaimmille tekijöille tarjoamme mahdollisuuden myös ylitöiden tekemiselle. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä sekä töitä on tarjolla elokuun loppuun asti. Toivommekin, että pystyt sitoutumaan työhösi koko tämän ajan. 

Hakuprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja kausityösuhteet toteutetaan vuokratyösuhteina Suomen Henkilöstötalon kautta.

Mikäli siis tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta niin olet mukana hakuprosessissamme. 

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Lieto
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
21517661

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.