Tuotantotyöntekijä

Tampere


Logo

SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 18.12.2018 23:59


Haemme nyt asiakkaallemme 1-2

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vähintään 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Länsi-Tampereelle. Työ alkaa joulukuun aikana.

Tehtävässä työskennellään monipuolisissa työvaiheissa, missä tehtäviisi kuuluu muun muassa koneen käyttöä ja valvontaa, materiaalin syöttöä sekä valmiin tuotteen viimeistelyä ennen varastointia.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, tarkka ja haluat jatkuvasti kehittyä sekä oppia uutta. Aiempi kokemus tuotannossa työskentelystä katsotaan eduksesi. Työ on fyysistä vuorotyötä. Työpaikan sijainnin ja vuorotyön takia edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisineen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä, vakavaraisessa yrityksessä. Työssäsi saat perusteellisen perehdytyksen ja osaavien ammattilaisten tuen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.12.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalossa aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531

 


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Tampere
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
16875299


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.