Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Tuotantotyöntekijöitä – Walki Plastiroll

YlöjärviSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 09.05.2021 23:59


Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Walki Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.

Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki-konsernilla on toimintaa Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa, ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Konsernin vuosiliikevaihto on noin 400 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä osoitteessa www.walki.com

 

Haemme Walki Plastiroll Oy:lle Ylöjärvelle useita TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtävät sisältävät paperinjalostuskoneen ohjausta, pituusleikkurin ja arkituskoneen hoitoa sekä kalvopuhalluslinjojen ja pussikoneiden käynnissäpitoa. Työtä tehdään 2- ja 3-vuorossa.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa kokemusta tuotantoympäristössä työskentelystä. Olet oma-aloitteinen, joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivisen työskentelyasenteen. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään tuotantotyössä ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi. Työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattaminen on sinulle luontaista. Kokemus tuotantokoneiden käyttäjäkunnossapidosta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme; Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531.

 Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Suomen Henkilöstötalon kautta on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Ylöjärvi
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
22937817

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.