Työterveyssihteeri – Turun Perhelääkärit

Turku


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.05.2019 23:59


Turun Perhelääkärit on 25 vuotta toiminut asiantunteva lääkäriasema Puutorin laidalla Turussa. Perhelääkärit on vahvasti paikallinen ja erinomainen vaihtoehto yksityisten lääkäriasemien joukossa. Saman katon alta löytyvät kattavat palvelut; työterveyshuolto-, laboratorio-, psykoterapia-, fysioterapia- ja lääkäripalvelut. Perhelääkäreissä työskentelee moniammatillinen ja ammattitaitoinen porukka, joka arvostaa kaikkien työntekijöidensä työpanosta.

Turun Perhelääkärit hakee osa-aikaista työterveyssihteeriä Turkuun aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen

Oletko mahdollisesti hoitajataustainen henkilö, joka on kiinnostunut toimistotöistä? Etsimme Turun Perhelääkäreille työterveyssihteeriä huolehtimaan Kela-raporteista. Käytössä on Acute-järjestelmä, joten sen tunteminen on välttämätöntä.

Työ alkaa mahdollisimman pikaisesti ja työtä riittää varmasti marraskuuhun asti ja tämän jälkeen tilanteen mukaan. Aluksi työtunteja on tarjolla enemmän ja myöhemmin noin viikko kuukaudessa. Acute-järjestelmän osaajalle töitä on varmasti tarjolla jatkossakin. Voit olla työurasi alkutaipaleella tai jo pitkän uran tehnyt, esimerkiksi sihteeri tai hoitajataustainen. Tärkeintä tehtävässä on hyvä asenne työtä kohtaan ja näkemys työterveyshuollon toiminnasta.

Sinulta toivomme:

  • Potilasohjelmisto Acuten tuntemista
  • Työterveyshoitajan taustaa tai muuta kautta kertynyttä näkemystä työterveydestä
  • Hyvät it-taidot
  • Täsmällisyyttä ja järjestelmällisyyttä

Sinulle tarjoamme:

  • Erinomaisen osa-aikatyön esimerkiksi opiskeluiden tai eläkkeen oheen
  • Ammattitaitoisen tiimin, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan
  • Merkityksellisen roolin jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä

Työsuhde solmitaan vuokratyösuhteena Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Pyydämme lähettämään hakemuksen 26.5.2019 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana, joten kannattaa hakea pikaisesti! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Tarjoamme työntekijöillemme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet ja palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa tukea työntekijöidensä uraa tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivaa työtä.

Turku
Terveydenhuolto/sosiaaliala
Vuokratyö
18444228

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Henkilöstökonsultti
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.