Vakituinen siivooja päivätyöhön

Turku


Logo

SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2019 23:59


Haemme asiakkaallemme siivoojaa Turun alueelle vakituiseen työsuhteeseen!

Työkohteet ovat pääsääntöisesti kotisiivouksia, lopullinen tehtävänkuva muotoutuu valitun työntekijän taitojen ja kehittymishalukkuuden mukaisesti. Työ tehdään aina parin kanssa. Työ on arkisin tapahtuvaa kokopäivätyötä, työvuorot vaihtelevat kohteiden mukaisesti mutta painottuvat päivävuoroon.

Etsimme tekijää, jolla on jo hieman kokemusta siivoustyöstä ja osaisi kommunikoida myös tarvittaessa englannin kielellä. Tämän tehtävän kannalta muut pakolliset vaatimukset hakijalta ovat B-ajokortti sekä oma-aloitteinen ote työhön.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse otsikolla “VAKITUINEN SIIVOOJA”.

Lisätietoja tarvittaessa: Kaisa Messo / 0102306526

Työt alkavat alkuvuodesta 2019!

Turku
Kiinteistöala
Rekrytoinnit
16827419


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.