Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Varastotyöntekijä – Walki Plastiroll

YlöjärviSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.05.2021 23:59


Walki Plastiroll on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus kompostoitavien materiaalien kehittämisestä ja valmistamisesta. Walki Plastirollin tunnetuimmat tuotemerkit ovat Bioska ja Hauska. Lisäksi Walki Plastiroll valmistaa kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja.

Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki on kasvava kansainvälinen konserni, joka on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen; Consumer Packaging, Industrial Packaging ja Engineered Materils. Walki toimii 12 eri maassa, sekä Euroopassa että Aasiassa. Walkin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 400 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Lisätietoja Walkista osoitteessa www.walki.com

 

Haemme Walki Plastirollin Ylöjärven tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtävät sisältävät pääasiassa lähetysten purkua ja lastausta vastapainotrukilla. Varastossa käsitellään päivittäin kartonki- ja paperirullia, arkkilavoja ja päällysteainekontteja. Lisäksi huolehdit varaston siisteydestä ja järjestyksen systemaattisesta parantamisesta (5S) sekä inventoinnista.

Työtä tehdään arkisin klo 7-17 välisenä aikana.  

Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta
  • aikaisempaa logistiikka-alan kokemusta ja trukinajotaitoa
  • tietoteknistä perusosaamista
  • motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta
  • työsuojeluun liittyvien ohjeiden ja määräysten noudattamista 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta ja positiivista sekä joustavaa asennetta nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Työntekijänä olet oppimis- ja paineensietokykyinen sekä tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat työskennellä myös osana tiimiä. Englanninkielentaito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme; Suoraselkäisyys, Aloitteellisuus ja Sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjä, p. 010 2306 531.

 Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme. 

 

Ylöjärvi
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Rekrytoinnit
23102117

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.