Vastaava työnjohtaja – Ramirent Finland Oy

Turku

Haku päättyy: 18.11.2018 23:59

Ramirent Finland Oy on Suomen suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 50 vuokraamon verkostolla ja yli 500 luotettavan rakennuskonepalvelualan ammattilaisen voimin. Tarjontamme ulottuu yksittäisistä tuotteista projektityömaan koko kalustokapasiteetin hallintaan.

Etsimme nyt Turun telakalla sijaitsevaan telineprojektiimme vastaavaa työnjohtajaa. Kyseessä on Suomen mittakaavassa kokoluokaltaan ainutlaatuinen, jatkuva projekti.

Tehtävänkuvaan kuuluu teline- ja sääsuojatyön kokonaisuuden koordinoiminen. Vastaat työturvallisuudesta ja kustannustehokkuudesta ja oletkin mukana sekä budjettien laatimisessa ja tarjouslaskennassa. Toimit esimiehenä työnjohtajille ja huolehdit resurssien riittävyydestä sekä työntekijöiden että materiaalien suhteen.

Sinulta toivomme työkokemusta joko telakkateollisuudesta tai rakennussektorilta. Eduksi katsomme myös tehtävään soveltuvan insinöörin tai muun vastaavan tutkinnon. Ohjaat asennustiimiemme toimintaa, joten edellytämme hyvää esimiesvalmiutta, organisointikykyä sekä neuvottelutaitoja. Englannin ja suomen kielen taito on välttämättömyys, jotta menestyt tehtävässä.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden telakkamaailmassa toimenkuvassa, jossa näet nopeasti työsi merkityksen. Tällaista työnkuvaa vastaavan kokoluokan projektissa on harvoin tarjolla. Työnantajana Ramirent on vastuullinen ja panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja kehittymiseen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, haethan pikaisesti yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon kautta, joko:

  • täyttämällä Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakulomakkeen tai
  • lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. CV:nä hyväksymme myös hyvin täytetyn LinkedIN-profiilin.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 9-16 välisenä aikana henkilöstökonsultti Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka olisi napakymppi tähän tehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa.

Turku

Rakennusala

Rekrytoinnit

16504375

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakijaValitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.

Jaa työpaikka somessa