Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Viherrakentaja

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.05.2021 23:59


Etsimme asiakkaallemme viherrakentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen loppukevät- ja kesäsesongille!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi huipputyöporukkaa viherrakentamisen tehtävien parissa Tehtäviisi voi kuulua mm. istutustöitä sekä kivitöitä. Tehtävät määräytyvät sinun osaamisen mukaisesti. Työssä menestymiseen tarvitset jo kokemusta vastaavista tehtävistä sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Tieturva 1 katsotaan eduksesi. 

Työkohteet sijaitsevat pääosin Turun lähialueilla, kulkemista ajatellen oma auto katsotaan eduksi. Kausityöntekijöiden työsuhteet solmitaan Suomen Henkilöstötalon kanssa. 

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/23006738) tai lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Kiinteistöala
Vuokratyö
23006738

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.