Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Web-suunnittelija – BERMUDA

TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 22.06.2021 23:59


Bermuda on erikoistunut B2B-yritysten markkinoinnin monikanavaiseen kehittämiseen. Suuri osa Bermudan asiakkaista on teollisuus-, teknologia- ja palveluyrityksiä. Missiomme on osaltamme muuttaa mielikuvaa B2B-markkinoinnista, jossa tunne- ja tarinavetoisuus ovat (vähintään) yhtä oleellisia työkaluja, kuin kuluttajamarkkinoinnissa.

Asiakkaamme Markkinointitoimisto Bermuda etsii uusia vahvistuksia reilun parinkymmenen hengen jengiin!

Haemme markkinointiviestinnän ytimeen asenteellista WEB-SUUNNITTELIJAA, jolla on monipuolista osaamista näyttävien verkkosivujen teknisestä toteuttamisesta.

Odotamme sinulta:

  • Kehityskokemusta open source -julkaisujärjestelmistä #wordpress
  • Mobiilin webin vaatimusten hallintaa ja modernin CSS:n mahdollisuuksien ymmärrystä #responsive
  • Ohjelmoinnin osaamista sillä tasolla, että pystyt notkeasti räätälöimään teemoja ja käyttöliittymää #php #jquery #mysql
  • Kiinnostusta visuaalisuuteen ja hallitset kuvankäsittelyn perusteet #photoshop
  • Vastuunottokykyä ja näkemystä projektityöstä kokonaisuutena #seo #analytics #metadata
  • Aikaansaavaa ja rohkeaa heittäytymistä #attitude

 

Mikäli sinulla on tämän lisäksi intohimoa ja rahkeita rikkoa perinteisten web-sivujen ilmaisua, on viimeistään selvää, että sinun pitää hakea tätä tehtävää! HTML5, animaatiot, interaktiiviset videot, you name it… #eijaksanuenäänoitahashtageja

Tarjoamme sinulle loistavan ja potentiaalin työyhteisön Tampereen ytimessä, loistavin etätyömahdollisuuksin. Bermudalla yhdistyy pitkä ja uskottava kokemus aktiiviseen eteenpäin pyrkimiseen. Haastamme sekä itsemme, että asiakkaamme. Bermudalla pääset vahvasti vaikuttamaan siihen, millaiseksi yrityksemme ja oma roolisi kasvaa. Meillä on loistavia asiakkaita, joiden kanssa pääsemme toteuttamaan rohkeitakin ideoitamme. Ja ideoitasi. Lopulta tärkeintä ovat aina ihmisemme, joten parasta mitä voimme tarjota, ovat loistavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Tampere
IT/tietoliikenne
Rekrytoinnit
23273465

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.