Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.08.2020 23:59


Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen yhdistelmäajoneuvokuljettajaa asfaltti- ja maansiirtoajoon,

Työt sijaitsevat Turun talousalueella, varikko on Raisiossa. Satunnaisia reissuhommia voi tulla tarjolle. Hakemaltamme tekijältä löytyy jo entuudestaan kokemusta täysperävaunun / puoliperävaunun ajosta, sekä omistaa voimassa olevat CE-ajokortin, ammattipätevyys-, digipiirturikortin sekä työturvallisuuskortin. Tieturvakortti katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii hyvää keskittymiskykyä sekä tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, joka solmitaan Suomen Henkilöstötalon kanssa. Viikkotyötunnit ovat 80h / 2vko. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen kanssa. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tsemppiä hakuun!

Varsinais-Suomi
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Vuokratyö
21566208

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.