Yhdistelmäkuljettaja asfalttiajoon

Varsinais-Suomi


Logo

SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 28.07.2019 23:59


Etsimme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen yhdistelmäkuljettajaa asfalttiajoon!

Työt sijaitsevat Turun talousalueella, varikko on Raisiossa. Hakemallamme tekijältä löytyy jo entuudestaan kokemusta täysperävaunun ajosta, sekä omistaa voimassa olevat ammattipätevyys- sekä digipiirturikortin. Tieturva kortti katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii hyvää keskittymiskykyä sekä tarkkuutta.

Työt alkavat alkuun pitkällä vuokratyösuhteena, työntekijällä on hyvät mahdollisuudet työllistyä asiakkaan kirjoille. Viikkotyötunnit ovat 80h / 2vko. Työpäivät voivat venyä, joten toivomme joustavuutta työaikojen kanssa.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Varsinais-Suomi
Liikenne/ kuljetus/ logistiikka
Vuokratyö
19185646

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.