Hammashoitaja – Hammasasema Aldente - Suomen Henkilöstötalo

Hammashoitaja – Hammasasema Aldente
Avoin työpaikka

Hammashoitaja – Hammasasema Aldente

Etsimme hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hammasasema Aldentelle Maskuun.

Hammasasema Aldente on laadukas hammaslääkäriasema Maskussa. Tiimi koostuu kahdeksasta työntekijästä ja palveluihin kuuluvat perushammashoito sekä esteettiset hoidot. Asiakaspalvelu ja jokaisen asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen ovat meille merkittävässä arvossa. Panostamme ensiluokkaiseen ja miellyttävään hoitoon – asiakkaiden hyvinvointi on meille kaikkein tärkeintä.

Hoidamme pääasiassa potilaita estetiikan, protetiikan ja oikomisen saralla ja toki myös perushoidon potilaita. Hammashoitajan tehtävän osalta tämä tarkoittaa, että pääset mm. luomaan 3D-mallit ja kuvaamaan.

Voit olla vielä urasi alkutaipaleella tai jo pidempään alalla työskennellyt osaaja. Tärkeintä on, että haluat olla mukana kasvutarinassamme ja tehdä kokonaisvaltaista sekä laadukasta hoitoa. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Tuemme kehittymistäsi ja arvostamme sitä, että olet kiinnostunut uusimmista tekniikoista ja hoitomuodoista. Tilamme ovat viihtyisät, minkä lisäksi käytössämme on ensiluokkaiset työvälineet.

Mikäli haluat kehittää asioita edelleen ja olet järjestelmällinen, sinulla on mahdollisuus klinikan kasvun myötä edetä hallinnolliseen tehtävään tai jos pidät ihmisten kanssa vuorovaikutuksesta ja esimerkiksi kuvaamisesta, esteettinen tiimimme tarvitsee osaamistasi, koska päivämme ovat buukatut pitkälle tulevaisuuteen.

Voit työskennellä meillä joko osa-aikaisena tai kokopäiväisesti. Kerrothan meille hakemuksessasi kumpi työskentelymalli olisi sinulle mahdollinen.

Palkitsemme henkilökuntaamme säännöllisesti hyvin tehdystä työstä, sillä työntekijöidemme viihtyvyys ja työhyvinvointi ovat meille tärkeitä. Tuemme lisäksi aktiivisesti työntekijöidemme kouluttautumista kuten järjestämällä aina kaksi kertaa kuukaudessa palaverin, johon liittyy myös kevyt koulutus. Otamme myös ilolla vastaan koulutustoiveita ja tuemme osaamisesi kasvattamisessa toivomaasi suuntaan.

Asema sijaitsee Maskun OP-talossa ja pääset paikalle helposti Turun keskustasta jopa 15 minuutissa. Liikekeskuksen edessä on maksutonta parkkitilaa ja Turun suunnalta saapuva linja-auto pysähtyy suoraan liikekeskuksen eteen. Työajat klinikallamme ovat ma-to klo 8–20 välillä, pe klo 8-16 ja satunnaisesti lauantaisin.

Verkkosivuillamme hammasasemaaldente.fi voit katsoa työntekijöidemme kommentteja siitä, millaista on työskentely Aldentella.

Yhdessä kanssamme pääset mahdollistamaan asiakkaillemme elämänkestoista terveyttä ja hymyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten mahdollisimman pian. Etenemme haussa nopealla aikataululla ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae pikaisesti! Kerrothan meille hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Rekrytointiprosessista vastaa Suomen Henkilöstötalo, työsuhde solmitaan suoraan Hammasasema Aldenten kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä, p. 010 2306 523 arkisin klo 9–15 välillä.

Tehtävää voit hakea oheisen hakulinkin kautta. Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 16.6.2024.

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
1-3 vuotta
Palkanmaksu
sopimuksen mukaan
Työn sijainti
Masku
Haku alkaa
23.5.2024
Haku päättyy
16.6.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä