HENRY ry- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
HENRY ry

HENRY ry

Vastauksia ja ratkaisuja

HENRY ry on Suomen suurin henkilöstöjohtamisen verkosto HR-ammattilaisille, esimiehille, yrityksille, julkisen sektorin toimijoille ja oppilaitoksille. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jäsenten ammattitaitoa ja mahdollisuuksia keskinäiseen vuorovaikutukseen, luoda edellytyksiä henkilöstöjohtamisen kehittymiselle ja myötävaikuttaa suomalaisten yritysten ja organisaatioiden kilpailukykyyn. HENRY ry toimii aktiivisesti koko Suomessa ja myös kansainvälisessä henkilöstöammattilaisten verkostossa.

”HENRY ry:n toimiston pieni mutta tehokas tiimi vastaa yhdistyksen jäsenpalveluista, tapahtumista ja kumppaniyhteistyöstä. Henkilöstötalo pystyi ratkaisemaan HENRY ry:n akuutin rekrytointitarpeen nopeasti, asiantuntevasti ja joustavasti. Yhteyshenkilömme Jenni löysi vastauksen jokaiseen kysymykseen ja ratkaisun jokaiseen ongelmaan.”

”Yhteistyö oli helppoa ja yhteydenpito vaivatonta ja nopeaa. Henkilöstötalon oman tiimin hyvä meininki välittyi kivalla tavalla myös asiakkaalle.”

Marita Salo
toiminnanjohtaja, HENRY ry
Suomen Henkilöstötalo - Henry 500x500

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä