Kaleva Media- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Kaleva Media

Kaleva Media

Toimivaa yhteistyötä rekrytakuulla

Kaleva Media on digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Heidän ydinosaamistansa on laadukas ja tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Kaleva Medialla on tällä hetkellä toimistot Turussa, Helsingissä sekä Seinäjoella

Kaleva Media ja Henkilöstötalon yhteistyö lähti alkujaan liikkeelle yhteisten verkostojen yhdistämänä vuoden 2018 alussa, ja siitä lähtien olemme olleet heidän rekrytointikumppaneita.

Kaleva Median myynnin kehityspäällikkö Janne Oksa on ollut oikein tyytyväinen Suomen Henkilöstötalon rekrytointipalveluihin. Myyntihenkilöiden rekrytointeja Kaleva Median kolmeen eri aluetoimistoon on tehty jo useita, ja yrityksen kasvuvaihe on yhä käynnissä.

”Henkilöstötalon työ on helpottanut omaa työtämme paljon. Laskutusmalli on paljon parempi verrattuna aiemmin käyttämiimme rekrytointipalvelualan yrityksiin. Henkilöstötalon tarjoama 12 kuukauden rekrytakuu on tärkeää, sillä joskus olemme maksaneet isoja summia saamatta mitään hyötyä. Henkilöstötalon toiminta on ketterää – kun soittaa ja kertoo tarpeen, lähtee homma tulille näppärästi!”

Janne Oksa
myynnin kehityspäällikkö, Kaleva Media

Janne painottaa toimivan rekrytointikumppanuuden hyödyssä etenkin ajan säästöä. Henkilöstötalon esiseulonta ja alkuhaastattelut säästävät selvästi aikaa.

”Tärkeää lisäksi on se, että jos etsimme puhtaasti myyjiä, niin meille toimitetaan juuri oikeanlaisia ehdokkaita. Myyjiä kun on erilaisia eri aloilla, osaa Henkilöstötalo löytää meille jo sopivimmat kandidaatit.”

”Suosittelen Henkilöstötalon palveluita!”

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä