Kotitie Oy LKV, Kiinteistömaailma- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Kotitie Oy LKV, Kiinteistömaailma

Kotitie Oy LKV, Kiinteistömaailma

Kotitie Oy LKV on saanut vapautettua resursseja

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee noin 700 asuntokaupan ammattilaista 110 asuntomyymälässä ympäri Suomen. Alansa markkinajohtajan, Kiinteistömaailman brändin omistaa Danske Bank. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Turussa Luostarinkadun toimipisteessä toimivaa Kotitie Oy LKV:tä luotsaa Evamaria Poikolainen, joka on vapauttanut resursseja ydintoimintaan hyödyntämällä Suomen Henkilöstötaloa rekrytoinneissa.

Toimitusjohtaja Evamaria Poikolainen tutustui työnsä kautta Suomen Henkilöstötalon toimintaan ja päätti tarttua riskittömään tarjoukseen rekrytointiavusta. Siirto on osoittautunut kannattavaksi, sillä muutos on tyhjentänyt Evamarian kalenterista aikaa vieviä alkuhaastatteluita rutkasti. Kiinteistömaailman tapauksessa, Henkilöstötalo hoitaa rekrytoinnin esikarsinnan ja yrittäjä pääsee tapaamaan potentiaalisimmat hakijat suoraan.

”Kiinteistövälityksessä henkilökunnan vaihtuvuus on melko vilkasta ja alan ulkopuolelta kaivataan ajoittain oikean myyntiasenteen omaavia tekijöitä tiimiämme vahvistamaan. Suomen Henkilöstötalon kautta olemme saavuttaneet paljon enemmän työstämme kiinnostuneita hakijoita, kuin omilla keinoillani olisin tavoittanut.”

Evamaria Poikolainen
toimitusjohtaja, Kotitie Oy LKV

Evamaria Poikolainen painottaa toimivassa rekrytointiprosessissa alan vaatimusten tuntemista. Kiinteistöalan myyntineuvottelijoilta ei aina edellytetä aiempaa kokemusta alalta tai valmista koulutusta, mutta paljon piileviä taitoja.

”Uuden työntekijämme on oltava sosiaalisesti lahjakas ja osattava kuunneltava maltilla asiakkaan tarpeita. Heiltä odotetaan myös oikeaa asennetta myyntityöhön, unohtamatta kykyä noudattaa asuntokauppaa sääteleviä lakeja ja asetuksia.”

Henkilöstötalo on onnistunut lukemaan hakijoita rivien välistä, ja tunnistanut nämä joskus vaikeastikin hahmotettavat ominaisuudet. Kotitie Oy LKV on näin löytänyt vihreään tiimiinsä työntekijöitä, jotka todennäköisesti muutoin eivät olisi koskaan löytäneet tietään yritykseen.

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä