Markkinointitoimisto Aava & Bang- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Markkinointitoimisto Aava & Bang

Markkinointitoimisto Aava & Bang

Markkinointitoimisto Aava & Bang arvostaa Henkilöstötalon nopeaa toimintaa ja taitoa kiteyttää oleelliset asiat hakijoille

Tampereella sijaitsevan Markkinointitoimisto Aava & Bang filosofia perustuu markkinoinnin, myynnin ja palvelun pyhään kolminaisuuteen. Näiden kolmen pitää puhua samaa tarinaa ja heidän tehtävänään on löytää sinun tarinasi sekä pistää toimintasi kertomaan tuota tarinaa. Siten erotut ja vakuutat.

Jo useat yritykset Helsingistä, Tampereelta ja maakunnista ovat kirkastaneet viestintäänsä, kasvaneet ja kansainvälistyneet yhteistyössä Aava & Bang:in kanssa. He palvelevat niin suuria kuin pieniäkin yrityksiä.

Henkilöstötalon ja Aava & Bang:in yhteistyön aikana on saatu toteutettua jo useita rekrytointeja.

“Yhteistyö lähti liikkeelle happotestillä, sillä meille syntyi rekrytointitarve keskellä kesälomakautta. Henkilöstötalon kanssa saatiin tästä huolimatta homma lennokkaasti liikkeelle ja löysimme loistavan uuden kollegan.”

”Yhteistyöstä jäi sen verran hyvä kokemus, että Jarkko kääntyi Henkilöstötalon puoleen uudelleen muutamaa kuukautta myöhemmin. Jälleen heille löytyi uusi mahtava työkaveri. “Koimme, että Henkilöstötalo pystyi hyvin kiteyttämään meidän toiminnastamme oleellisen hakijoille ja saimme hyvän kiteytyksen hakijoista oman haastattelumme tueksi, ajansäästön ohella.”

Jarkko Cave
toimitusjohtaja, Markkinointitoimisto Aava & Bang

Hyvien kokemusten pohjalta Aava & Bang ulkoisti jälleen omien kiireiden vuoksi kolme rekrytointihaastetta Henkilöstötalolle lähes samassa nipussa. Hakuaika oli juuri ennen lomakautta ja sen tiedettiin olevan haastava, joten samalla Aava & Bang pääsi kokemaan palvelun toiminnan tilanteessa, kun kaikki ei mene kerrasta maaliin.

“Uusi hakukierros ei vaatinut meiltä uusia panostuksia ja tulostakuu toimi hankalimman haun osalla paremmin kuin edes toivoimme. Kun palkattua ei kriteerien vaativuuden vuoksi tällä kertaa rekrytointiprosessin kautta löytynyt, meitä ei myöskään tehdystä työstä veloitettu.”

”Suomen Henkilöstötalon laskutusmallin ollessa erittäin asiakasystävällinen, suosittelen heitä mielelläni taloudellisessakin mielessä.”

”Mutta tärkeintä toki on ollut, että jo muutamakin mahtava tyyppi on aloittanut matkansa kohti Aava & Bang:ia nimenomaan Suomen Henkilöstötalon avustuksella. Kokemus on ollut hyvin asiantunteva ja miellyttävä myös haastateltujen osalta, joten annan Henkilöstötalolle lämpimät kiitokseni palvelun jokaiselta osa-alueelta.”

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä