Mekaaninen asentaja vakituiseen työsuhteeseen - Suomen Henkilöstötalo

Mekaaninen asentaja vakituiseen työsuhteeseen
Avoin työpaikka

Mekaaninen asentaja vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme mekaanista asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Prohocin reippaaseen ja rentoon työyhteisöön Turkuun.

Prohoc on monipuolinen teollisuuden palvelukumppani, joka tukee asiakkaidensa kasvua työmaarakentamisesta ja projektitoimituksista aina tuotantoon ja kunnossapitoon asti.

Meillä ihmiset ovat etusijalla, huippuosaamiseen sitoutuneita tiimipelaajia, joita ohjaa huolellisuus. Siksi korostamme suuresti ihmisiämme. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi olla parhaita versioita itsestään ja tuottaa parhaat mahdolliset tulokset. Edistämme hyvinvointikulttuuria, koska tiedämme, että välittäminen vahvistaa kasvua. Lisää meistä löydät https://prohoc.fi/. 

Mekaanisena asentajana esivalmistelet ja varustelet laiva- ja voimalaitosmoottoreita. Moottoreiden valtavat rungot tulevat muualta ja asentajamme huolehtivat kokoonpanosta, erilaisista mittauksista, tarkastuksista, korjauksista ja kunnossapitotöistä. Työvaiheet ovat selkeitä ja niihin opastetaan vaihe kerrallaan.

Tehtävään valitulta toivomme jo muutaman vuoden kokemusta mekaanisista asennustöistä ja asennustyökalujen käytöstä tai muuta soveltuvaa taustaa. Tehtävässä on lisäksi tärkeää noudattaa laatu- ja työturvallisuusohjeita sekä osata lukea asennusohjeita ja piirustuksia. Huolellisella ja reippaalla asenteella, kiinnostuksella mekaanista asennustyötä kohtaan sekä hyvällä huumorintajulla pääset kanssamme pitkälle! Me autamme ja opastamme niissä kohdin, kun kaipaat työhösi tukea.

Työtä tehdään toistaiseksi kahdessa vuorossa. Toimitilamme on siisti sekä moderni ja sijaitsee aivan Aurajoen tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksen varrella. Tilauskantamme on vakaa ja arvojemme mukaisesti meillä pääset aidosti hyödyntämään omia vahvuuksiasi, jotta menestyt tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Muita meille tärkeitä tekijöitä ovat työntekijöiden viihtyvyys, joustavuus ja vuorovaikutteinen tiimityöskentely.

Työturvallisuuden varmistamiseksi, sujuva suomen kielen osaaminen on olennaista tässä tehtävässä.

Kumppanimme rekrytoinnissa on Suomen Henkilöstötalo. Voit hakea tehtävää  Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostitse tyonhaku@henkilostotalo.fi. Lisätietoja tehtävästä saat ark. klo 9-16 välillä Jenniltä, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja valittavan henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, joten haethan pikaisesti!

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
1-3 vuotta
Palkanmaksu
sopimuksen mukaan
Työn sijainti
Turku, Martti
Haku alkaa
23.5.2024
Haku päättyy
13.6.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä