Ohutlevyseppä – Turun Teräskaluste Oy - Suomen Henkilöstötalo

Ohutlevyseppä – Turun Teräskaluste Oy
Avoin työpaikka

Ohutlevyseppä – Turun Teräskaluste Oy

Turun Teräskaluste on erikoiskalusteita ja -rakenteita suunnitteleva ja valmistava vuonna 1946 perustettu yritys. Korkealaatuisiin metallipainotteisiin tuotteisiimme kuuluvat mm. erilaiset kaiteet sekä irto-, erikois- ja kiintokalusteet. Tuotteet on itse suunniteltuja, tuotteistettuja ja valmistettuja uniikkeja, projektikohtaisia ratkaisuja, jotka on valmistettu käyttäen niin puuta, lasia, metallia kuin kiveä. Metalliosissa käytämme jaloteräksiä tai värimetalleja.

Sinä kokenut ohutlevyseppä – tule oman alansa huippujen työpaikkaan.

Etsimme riveihimme osaavaa tekijää haastaviin ja mielenkiintoisiin tehtäviin valmistamaan erilaisia uniikkeja ratkaisuja loppuasiakkaillemme. Päätehtävänä meillä on tehdä näkyvää pintaa ja laadukkaita kokonaisuuksia. Työ voi sisältää leikkaamista, sahaamista, särmäämistä, hitsaamista, ohutlevytöitä, putkien ja profiilien taivutusta ja mekaanista pintakäsittelyä, kuten hiontaa, harjausta ja kiillotusta. Huomioimme kuitenkin jokaisen työntekijämme kohdalla yksilölliset toiveet ja pyrimme tarjoamaan mielekkäät työtehtävät.

Etsimämme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt metallialan taitaja, joka kaipaa uusia haasteita urallaan. Tässä työssä pääset toteuttamaan ainutlaatuisia, projektikohtaisia ratkaisuja ja tuottamaan asiakkaille aitoa lisäarvoa, joten aiempi vastaava osaaminen on tärkeää. Ongelmanratkaisukyky, erinomainen piirustusten lukutaito sekä itsenäinen ote työhön ovat meillä suuressa arvossa. Laatu ja ainutlaatuinen design ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä ja pitkään jatkuneet asiakassuhteet osoitus siitä, että teemme työmme aina huolella.

Meidät tunnetaan huippuluokan osaajien työpaikkana, ja vuosikymmenien kokemuksemme nostaa meidät tämän alan yritysten kärkeen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakaassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Tekemiseesi saat koko talon tuen ja olemme valmiit panostamaan osaamiseesi, jotta saavutat kaiken mitä tehtävällä on tarjota! Työyhteisömme on tiivis ja jokaisen työntekijämme panosta arvostetaan. 

Töiden aloitus sopimuksen mukaan: joko kesäkuussa tai elo- syyskuussa lomakauden päätteeksi.

Lisää Turun Teräskalusteesta työpaikkana ja työnantajana pääset lukemaan urasivuiltamme: https://tuteka.fi/ura/

Katso lisää aiemmista suunnittelutyömme helmistä Instagramista: @tuteka1946

Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo, vakituinen työsuhde muodostetaan Turun Teräskalusteen kanssa.

Kiinnostuitko? Tehtävää voit hakea Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. 

Lisätietoja saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä arkisin klo 9-15, p. 010 2306 523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
1-3 vuotta
Palkanmaksu
sopimuksen mukaan
Työn sijainti
Akselintie 12, Turku
Haku alkaa
27.5.2024
Haku päättyy
13.6.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä