Robottioperaattori – Vakituinen - Suomen Henkilöstötalo

Robottioperaattori – Vakituinen
Avoin työpaikka

Robottioperaattori – Vakituinen

Stairon Oy on kone- ja laitevalmistuksen edelläkävijä. Teollisena palveluyrityksenä tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkaidemme kone- ja laitevalmistuksen tuotannollisiin tarpeisiin. Tavoitteenamme on olla toimialamme suunnannäyttäjä ja halutuin yhteistyökumppani.  Kokemusta meille on karttunut jo vuodesta 1964 alkaen ja asiakkaamme toimivat niin maalla, merellä, ilmassa kuin maan alla. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Turun Pansiossa.

Toimintamme edelleen kasvaessa, etsimme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Robottioperaattoria.

Tehtävä pitää sisällään robottien ohjelmointia ja solutoiminnan suunnittelua. Asiakkaillamme on lukuisia eri tarpeita ja ratkaisumme skaalautuvat toimialalta toiselle, pienistä kappaleista suuriin ja yksittäistuotannosta sarjavalmistukseen. Tämä tarjoaa monipuolisuutta myös robottioperaattorin tehtävään. Käytössämme on Delfou-ohjelmisto.

Robottioperaattorilta toivomme:

  • Vähintään kaksi vuotta kokemusta Yaskawa- tai Pema-robottien parista
  • Ymmärrystä 3D-mallinnuksista – suunnittelu-/ CAD-osaaminen eduksi
  • Hitsausymmärrystä, sillä teemme paljon yksittäisiä, haastavia kappaleita
  • Offline-ohjelmointitaito katsotaan eduksi

Työskentelyotteeltasi olet ratkaisukeskeinen ja luotettava. Olet tiimipelaaja ja pystyt tekemään harkittuja päätöksiä myös paineen alla. Meille laatu ja työturvallisuus ovat merkittäviä arvoja ja toivomme, että koet myös nämä omassa toiminnassasi merkityksellisinä.

Sinulle tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen roolin nopeatempoisessa ja muuttuvassa ympäristössä. Meillä on kokenut, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilöstö, joka arvostaa yhteishenkeä ja avoimuutta. Kannustamme sinua kouluttautumaan ja haluamme kehittää sinua urallasi nyt ja tulevaisuudessa. Tuemme toinen toisiamme työssämme ja voit luottaa, että saat aina kollegaltasi tukea ja apua hankalassa tilanteessa. Tarjoamme henkilöstöllemme erilaisia työsuhde-etuja, kuten e-passi, kuntosali-, työsuhdepolkupyöräetu.

Toiminnassamme olemme ratkaisuhakuisia ja arvostamme toinen toisiamme sekä yhteistä osaamista. Luottamuksen ansaitsemme kehittämällä kokonaistehokkaita ratkaisuja korkeaa valmistus- ja materiaaliosaamistamme hyödyntäen. Kannamme vastuumme kehittämällä innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka huomioivat sekä ympäristön, että tuottavuuden. Edistyksellinen toimintamme luo kannattavaa kasvua. Olemme asiakkaillemme varma kumppani ja henkilöstöllemme vakaa työpaikka.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään kaavailtu palkkahaarukka on n. 2700–3200 €/kk aiemman kertyneen osaamisen mukaisesti. Voit myös kertoa meille oman palkkatoiveesi.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävää voit hakea oheisen hakulinkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 13.6.2024. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ark. klo 9–15 välillä Tiina: tiina.vainio@henkilostotalo.fi / 010 2306 527 tai Jenni: jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi / 010 2306 523

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
2-5 vuotta
Palkanmaksu
2700-3200 €/kk
Työn sijainti
Turku, Pansio
Haku alkaa
22.5.2024
Haku päättyy
13.6.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä