Sähkövalvoja – Optireal - Suomen Henkilöstötalo

Sähkövalvoja – Optireal
Avoin työpaikka

Sähkövalvoja – Optireal

Optireal on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijatoimisto, jonka arvoa tuottava osaaminen liittyy talotekniikkaan. Mahdollistamme kiinteistöihin tarpeiden ja tavoitteiden mukaiset tekniset järjestelmät, energiatehokkuuden, turvallisuuden ja sisäilmaston. Teetämme kestäviä ja toimivia talotekniikan ratkaisuja, joilla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon pysyvyyden ja korkean käyttäjätyytyväisyyden.

Asiakkaamme Optireal Oy etsii lisävahvistuksia sähkövalvontaan ja haemmekin heille nyt SÄHKÖVALVOJAA pääkaupunkiseudulle.

Sähkövalvojan tehtävät sisältävät monipuolisia asiantuntijatehtäviä nuoressa ja kehittyvässä yrityksessä. Työssäsi huolehdit asiakkaiden talotekniikkaan liittyvien tarpeiden, tavoitteiden ja sopimusten toteutumisesta. Vastuullasi on siten valvontaa, rakennuttamista ja kartoittamista. Omalla panoksellasi huolehdit tehtäväsi sitkeästi aina alusta loppuun saakka.

Sähkövalvojan työ on liikkuvaa ja kuljetkin omalla autollasi asiakkaiden monipuolisissa rakennus- ja kiinteistökohteissa. Työsi kirjalliset osuudet hoidat kätevästi Optirealin Helsingin moderneissa toimitiloissa tai etänä kotoa käsin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä kokemusta. Työskentelet vastuullisesti ja pitkäjänteisesti projektiesi parissa. Työskentelytavoiltasi olet tarkka, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen. Motivoidut mahdollisuudesta olla mukana nuoren yrityksen kehittyvässä toiminnassa.

Optireal Oy:ssä pääset vaikuttamaan asioihin ja saat laajat mahdollisuudet oman potentiaalin hyödyntämiseen. Et huku byrokratiaan. Tarjoamme merkityksellisiä työtehtäviä, koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia sekä rohkeaa tekemisen meininkiä innostavassa porukassa. Lisäksi käytössäsi on loistavat henkilöstöedut, kuten liikunta- ja kulttuurietu sekä hyvinvointietu, mahdollisuus osallistua erilaisiin liikunta- sekä tiimitapahtumiin ja paljon muuta!

Tehtäviesi korvaus koostuu palkasta, tulospalkkiosta ja kattavista eduista. Kuukausipalkkasi asettuu kokemuksesi perusteella 3500 – 5500 € paikkeille.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta Maarit Syrjältä, p. 010 2306 531 arkisin klo 9 – 15 välillä. Tehtävää voit hakea oheisen hakulinkin kautta. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Viimeinen hakupäivä on 11.6.2024. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme haastatteluihin jo hakuajan puitteissa.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.

Tykkää meistä Facebookissa!

Avoin työpaikka
Tarkat tiedot
Työsuhde
vakituinen
Työaika
kokoaikainen
Työkokemus
1-5 vuotta
Palkanmaksu
sopimuksen mukaan, 3500 - 5500 €/kk
Työn sijainti
Helsinki
Haku alkaa
27.5.2024
Haku päättyy
11.6.2024 23:59

Avoin hakemus

Etkö tällä kertaa löytänyt sinua kiinnostavaa paikkaa avoimista työpaikoista?

Ei huolta, jätä meille avoin hakemus ja olemme yhteydessä kun osaamistasi vastaava paikka aukeaa! 

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä