Sanna Yöntila, Kiinteistömaailma – Kotitie Oy LKV

Kokemus:
Sanna Yöntila, Kiinteistömaailma – Kotitie Oy LKV
Työntekijän kokemus

Sanna Yöntila, Kiinteistömaailma – Kotitie Oy LKV

Kiinteistömaailman hakiessa myyntineuvottelijaa, Sanna Yöntilä kiinnostui tehtävästä ja haki paikkaa Suomen Henkilöstötalon kautta. Tietojen lähettämisen ja hakemuksen tallentamisen jälkeen Sanna kutsuttiin haastatteluun Henkilöstötalon toimistolle.

Yöntila muistelee haastattelutilannetta lämpimästi:

Työnhakijana arvostin rentoa ja miellyttävää keskusteluhetkeä, jossa oli paikalla sekä Henkilöstötalon että Kotitie Oy LKV:n edustaja. Tämä mahdollisti puolin ja toisin yrityksen arvojen, työmenetelmien ja tulevaisuudennäkymien läpikäynnin.

Ammattilaisten toimesta hoidettu rekrytointi on niin yrityksen kuin työnhakijankin mieleen. Tehokas ja oikeisiin kysymyksiin kohdistuva hakuprosessi takaa parhaiden ehdokkaiden valikoitumisen työtehtäviin.

Olen viihtynyt Kiinteistömaailmassa ja Kotitie Oy LKV:ssä hyvin ja työ tuntuu jo täysin omalta. Kivat työkaverit ja lämmin vastaanotto töissä tuntuvat vievän minut mukanaan!

Sanna Yöntilä
Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikat

Suomen Henkilöstötalo löytää sinulle sopivan työpaikan nopeasti ja vaivattomasti.

Jo yli 7 200 työnhakijaa on löytänyt avullamme työpaikan yrityksistä kuten L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monista muista.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä