Santeri Koivula, Pilkington Automotive Finland Oy

Kokemus:
Santeri Koivula, Pilkington Automotive Finland Oy
Työntekijän kokemus

Santeri Koivula, Pilkington Automotive Finland Oy

Santeri Koivula haki kesätöitä kauttamme ja sai mielekkään työn Pilkington Automotive Finland Oy:lta. Rekrytointiprosessista Santerille jäi positiivisesti mieleen videohaastattelu, joka pienen alkuihmettelyn jälkeen sujuikin helposti.

”Hain kesätöitä Henkilöstötalon kautta, ja hakuprosessi meni alusta asti sujuvasti. Minut kutsuttiin videohaastatteluun, johon valmistauduin kirjoittamalla lyhyet valmiit vastaukset. Pidin videohaastattelusta paljon, koska siinä oli selkeät kysymykset ja vastaamiseen kului vain 15 minuuttia. Oman videon pystyi myös vielä katsomaan läpi ja kuvaamaan tarvittaessa uudestaan.

Itse kesä Pilkingtonilla sujui mukavasti ja yllättävän nopeasti; opin paljon uutta ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin. Henkilöstötalo osasi todella hyvin katsoa mielekkään työpaikan kaltaiselleni opiskelevalle nuorelle. Yhteistyö ja työnhaku sujuivat mallikkaasti, ja suosittelen Henkilöstötaloa muillekin työtä hakeville.”

Santeri Koivula
Suomen Henkilöstötalo - Pilkington
Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikat

Suomen Henkilöstötalo löytää sinulle sopivan työpaikan nopeasti ja vaivattomasti.

Jo yli 7 200 työnhakijaa on löytänyt avullamme työpaikan yrityksistä kuten L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monista muista.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä