Kaikkien tyytyväisyyttä hakien

Töitä omalla tahdilla tai tekijä oman yrityksen tarpeen mukaan pitkällä ammattitaidolla. Se on Senioriammattilaisten asian ydin.
Alta pääset lukemaan onnistuneita Senioriammattilaisten rekrytointeja. 

Ota meihin yhteyttä, mikäli haluat kuulla mahdollisuuksista lisää! 

Seniorityöntekijä, Leena, Sastamala
Myyntiedustaja/puhelinmyyjä

Senioriammattilaisemme Leena mietti, että haluaisi vielä eläkkeellä tehdä töitä. Hän tutki netistä avoimia osa-aikaisia töitä ja löysi häntä kiinnostavan työpaikkailmoituksen. Tämän jälkeen hän soitti Senioriammattilaisten konsultille ja asia lähti etenemään.

Leena jännitti kovasti haastattelua ja itse työskentelyä, mutta yllättyi kuitenkin siitä kuinka mutkaton se ja työn aloitus oli. Palkanmaksun sujuvuus alun verokorttiselvityksen jälkeen on yllättänyt Leenan positiivisesti ja työtuntikirjausjärjestelmä verkossa on ollut hänen mielestään oikein helppokäyttöinen.

Leenan mieltä lämmittää se, kun asiakas on kehunut hänen olevan omalla alallaan ja täten hän lähteekin joka aamu reippain mielin töihin!

Leena suosittelee Suomen Senioriammattilaisia työnantajana ja kokee, että häntä arvostetaan työntekijänä niin Senioriammattilaisena kuin puhelinmyyjänä.

VitaFin luottaa kokeneisiin senioriammattilaisiin

VitaFin Oy perustettiin vuonna 2007 edesauttamaan suomalaisten hyvinvointia tarjoamalla juuri suomalaisille suunniteltuja ravintolisiä. Tänä aikana VitaFin on saavuttanut arvostetun ja merkittävän aseman luontaistuotteiden vähittäiskaupan palveluntarjoajien keskuudessa.

Tuotteiden myynti hoidetaan omista myyntitoimistoista käsin Tampereelta sekä Sastamalasta, ja VitaFin tarjoaakin tänä päivänä vakituisen työpaikan yli kymmenelle henkilölle. Heidän työskentelynsä yksi tärkeimmistä kulmakivistä on aina ollut reilu ja rempseä työilmapiiri. Kun töissä on hauskaa, sujuu työtkin paljon mukavammin ja sitä kautta myös tulokset pysyvät korkealla.

Kaikkien kannalta onnistunut rekrytointi: Taija, tuotantotyöntekijä

Tällä hetkellä tuotantotyöntekijänä toimivalla Taijalla on kokemusta työskentelystä sekä Suomen Henkilöstötalon että Suomen Senioriammattilaisten alaisuudessa. Taijalle mielekäs työ löytyi monien muiden tapaan netissä olleen työpaikkailmoituksen kautta.

Alun työhaastattelu sujui mukavasti, ja sen jälkeen kun työstä lyötiin kättä päälle, kommunikointi Henkilöstötalon kanssa on ollut helppoa ja nopeaa. Myös töiden aloittaminen oli mutkatonta, koska kaikki asiat oli käyty etukäteen yhdessä läpi.

Tuntikirjanpidossa aluksi kohdatut haasteet ovat ratkenneet Henkilöstötalon opastuksella, ja Taija suosittelee sekä Henkilöstötaloa että Senioriammattilaisia hyvänä työnantajana. Myös meidän korviimme on kiirinyt positiivista palautetta itse asiakasyritykseltä, joten kyseessä on kaikkien osalta onnistunut rekrytointi!

Ota meihin yhteyttä

Sopimus- ja yritystiedustelut

Tommi Larikka
Toimitusjohtaja, Suomen Henkilöstötalo
puh. 010 230 6591 
tommi@senioriammattilaiset.fi

Hakija- ja yritystiedustelut

Virva Heinonen
Senioriammattilainen
puh. 010 2306 593 
virva@senioriammattilaiset.fi