Siivouspalvelu Kota- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Siivouspalvelu Kota

Siivouspalvelu Kota

Siivouspalvelu Kota on saanut nopeasti apua akuuttiin työvoimapulaan

Turkulainen, ympäristöystävällisiin ja avoimen rehellisiin arvoihin nojaava siivousyritys Kota tuottaa erilaisia koti- ja yrityspalveluita alueellaan. Henkilöstöään kilpailuvalttinaan tarkasti vaaliva Kota tukee myös kotimaista yrittäjyyttä käyttämällä paikallisesti valmistettuja tuotteita ja yhteistyökumppaneita. Malliesimerkki molempia osapuolia hyödyttävästä ja koko Varsinais-Suomea rakentavasta yhteistyöstä on Suomen Henkilöstötalon ja Siivouspalvelu Kodan välinen henkilöstösopimus.

Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja Anna Kotamäki kertoo yhteistyön alkaneen noin vuosi sitten. Henkilöstötalon toimitusjohtajan otettua yhteyttä, toiveet ja tarpeet tuntuivat heti kohtaavan. Siivouspalvelu Kodan kasvaneeseen tarpeeseen ja nopeutuneeseen palvelusykliin tarvittiin erityisen luotettava ja nopea pääyhteistyökumppani.

”Tarpeemme kohdistuu useimmiten äkillisiin sairastapauksiin, jotka tulevat aina yllättäen. Asiakkaillamme on monesti erityistarpeita kuten allergioita tai perussairauksia, jotka asettavat myös haasteita rekrytoinnille. Henkilöstötalo on pystynyt toimittamaan meille soveltuvan hakijan jo muutamassa tunnissa.”

Anna Kotamäki
toimitusjohtaja, Siivouspalvelu Kota

Yhteistyössään Suomen Henkilöstöpalvelu ja Siivouspalvelu Kota ovat painottaneet luotettavuutta ja joustavuutta. Välillä sanattomastikin hoidettava kommunikaatio pohjautuu toisen liiketoiminnan ja asiakkaiden ymmärtämiseen. Molempien yritysten kilpailuvaltti perustuu henkilökuntaan, joten vuokratyövoima voi olla myös riski. Kotamäki kertoo Henkilöstötalon valikoineen oikeat henkilöt, joilla on tilapäisessäkin työsuhteessa asiakaspalveluasenne kohdillaan.

”Pääasiassa olemme käyttäneet Henkilöstötalon kautta siivoojia, jotka ovat olleet nuoria ja opiskelijoita, maalaisjärkisiä, palvelualttiita ja positiivisia. Suurimman osan suositelluista olisi palkannut itsekin!”

Äkilliset muutostilanteet ovat työyhteisössä aina pienen kriisin paikka. Työntekijän omien aikataulujen sekoittuessa, mukaan tulee vielä uusi henkilö perehdytettäväksi. Ideaalitilanteessa työn suorittaminen uuden tuuraajan kanssa on harmonista ja toimivaa, jota edesauttaa saman vuokrahenkilön käyttö. Siivouspalvelu Kodan työntekijät antavat esimiehensä kautta palautteen eteenpäin, jolloin samaa ihmistä voidaan rekrytoida uudelleen ja suositella eteenpäin.

Anna Kotamäki korostaa siivousbisneksen olevan palveluala, jossa henkilöstö on arvokkaimmassa roolissa.

”Pidämme erinomaista huolta työntekijöistämme, jolloin myös sairaspoissaolot ovat vähäisiä. Arvostan henkilöstövuokrausta bisneksenä, koska palvelun toimiessa emme palkkaa ihmisiä turhaan nollasopimuksella. Kaikkia hyödyttävä toimintaperiaate takaa töihin kutsuttaville oikeita töitä ja säännöllisen työtulon.”

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä