Traduct Oy- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Traduct Oy

Traduct Oy

Traduct Oy arvostaa Suomen Henkilöstötalon napakkaa ja tehokasta työotetta

Traduct Oy on vuonna 1985 perustettu turkulainen käännöstoimisto ja he ovat toimittaneet laadukkaita käännöksiä asiakkailleen jo lähes 40 vuoden ajan. Heiltä löydät osaamisen ja ratkaisut kaikkiin käännöksiin aina asiateksteistä luovempiin sisältöihin asti. Oli kyse sitten juridisen tarkoista asiakirjoista tai lennokkaan luovasta sisällöntuotannosta, he tietävät miten käännökset hoidetaan kirkkaasti maaliin – laadukkaasti ja nopealla aikataululla.

Traductilla ja Suomen Henkilöstötalolla on kaksi hyvin onnistunutta pitkäjänteistä rekrytointia takanaan ja tulevaisuudessakin he aikovat kääntyä Henkilöstötalon puoleen rekrytointien tiimoilta.

“Yrityksessämme tehtiin suuria toimenkuva muutoksia ja sen myötä avautui tarve projektikoornidaattorille. Kyseessä oli erittäin tärkeä rekrytointi ja varatoimitusjohtaja Pipsa Kirjavaisen ystävän suosituksesta päätimme lähteä kokeilemaan yhteistyötä Suomen Henkilöstötalon kanssa.”

Turkka Kulmala
toimitusjohtaja, Traduct Oy

Turkka toteaa heidän olleen omalta osaltaan hieman myöhään liikkeellä rekrytoinnin näkökulmasta, kevät oli jo pitkällä ja kesälomat alkamassa. Henkilöstötalo ei tästä hätkähtänyt vaan ripeästi laittoivat rekrytoinnin rattaat pyörimään ja saivat kaiken toimimaan. Eikä aikaakaan, kun Traductilla oli käsissään useampi potentiaalinen hakija, joiden joukosta löytyi heidän hakemansa timanttinen tekijä.

“Arvostan Henkilöstötalon napakkaa ja tehokasta työotetta. Yhteistyö aloitettiin tehokkaalla aloituspalaverilla, jonka jälkeen he hoitivat vahvalla ammattitaidolla rekrytointiprosessin sekä pitivät meidät ajantasalla prosessin etenemisestä. Ulkoistamalla rekrytointiprosessin heille saamme rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseen, ja he tekivät rekrytoinnista meille erittäin helppoa ja huoletonta.”

Positiivisen kokemuksen myötä Traduct kääntyi myös seuraavan rekrytoinnin myötä Henkilöstötalon puoleen. Tällä kertaa haettiin ruotsin kielen kääntäjää ja jo lähtökohtaisesti tiedettiin, että kyseessä olisi erittäin haastava haku.

“Tiesimme, että kyseisistä tekijöistä on erittäin niukka tarjonta ja olimme valmiit huomioimaan tekijän, joka olisi mahdollisesti vasta uransa alkuvaiheessa. Kokenut kääntäjämme voisi auttaa uransa aloittelevaa tekijää opettelemaan meidän talon tapoihin. Mahdollisesti saisimme tästä tekijästä meille pitkäaikaisen työntekijän.”

Tämäkin rekrytointi saatiin maaliin muutamassa kuukaudessa ja Traductilla oltiin äärimmäisen tyytyväisiä tekijään, joka löytyi tämän rekrytoinnin myötä.

“Saa kehua kyllä koko tiimiä hyvästä työstä.”

“Voin vilpittömästi suositella Henkilöstötaloa, kokemus on ollut kaikin puolin hyvä, asiat hoidetaan tehokkaasti, ystävällisesti, kitkattomasti, eikä tuoteta turhaa häslinkiä. He tekevät homman hyvin vaivattomaksi meille, minimi vaiva ja maksimi tulos.”

Suomen Henkilöstötalo - Traduct 500x500

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä