Turun Teräskaluste Oy- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Turun Teräskaluste Oy

Turun Teräskaluste Oy

Turun Teräskaluste ja Henkilöstötalo – rekrytointikumppanit

Turun Teräskaluste Oy eli TUTEKA on jo vuodesta 1946 toiminut laivanrakennus- ja rakennusalan alihankkijayritys. Kolmannessa sukupolvessa pyörivä perheyritys on erikoistunut vaativien laiva- ja rakennusalan ratkaisujen, kuten erikoiskalusteiden ja -rakenteiden valmistamiseen.

Yhteistyö Suomen Henkilöstötalon kanssa alkoi alunperin henkilökohtaisesta suosituksesta, ja nyt takana on jo toistakymmentä yhteistä rekrytointia.

“Olemme hakeneet ja löytäneet Henkilöstötalon kautta erilaisia alan ammattilaisia.”

Aleksi Kiviniemi
toimitusjohtaja, Turun Teräskaluste Oy

Rekrytoinnissa ehkä haastavinta on tavoittaa potentiaaliset henkilöt juuri tiettynä ajankohtana. TUTEKAn tapauksessa lisähaasteita tuo myös se, miten käsityöosaamista voidaan arvioida rekrytointiprosessin ja haastattelun aikana. Asiantuntevan kumppanin kanssa on päästy kuitenkin hyviin lopputuloksiin. Jokaisesta rekrytoinnista opitaan jotain, ja näin ollen prosessi sekä yhteistyö kehittyy jatkuvasti – oppi tulee siinä sivutuotteena.

“Perustamme toimintamme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin. Tekemämme työ on erittäin spesifioitua ja sujuva yhteistyö vaatii taustalle sen, että Suomen Henkilöstötalo on erittäin hyvin perillä työmme moninaisuudesta. He tietävät meidän vaatimustason sekä toiveet hyvin tarkasti.”

Suomen Henkilöstötalo kiittää Turun Teräskalustetta ja Aleksia yli kahdeksan vuoden yhteistyöstä.

”Turun Teräskaluste oli yhteistyön alussa itse aktiivinen osapuoli. Aleksi oli kuullut hyvää Suomen Henkilöstötalosta ja otti itse meihin yhteyttä. Tämä oli kesällä 2014 ja se yhteydenotto on johtanut lähes kymmenvuotiseen rekrytointikumppanuuteen. Aleksin kanssa on helppo toimia. Tekeminen on suoraviivaista ja tavoitteellista. Erityiskiitos Suomen Henkilöstötalon rekrytointipäällikkö Jenni Räikköselle asiakkuuden erinomaisesta hoidosta viimeisinä vuosina!”

Suomen Henkilöstötalo

Jenni Räikkönen pystyy samaistumaan muiden kokemukseen yhteistyöstä:

“Heidän kanssaan on helppoa keskustella kaikesta ja he suhtautuvat avoimesti ehdotuksiimme rekrytoinnin osalta. Mielestäni tämä kertoo erittäin hyvin heidän luottamuksesta meidän osaamiseen sekä ammattitaitoon. On ollut upeaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan.”

Jenni Räikkönen
rekrytointipäällikkö, Suomen Henkilöstötalo

Aleksi arvostaa Suomen Henkilöstötalon äärimmäisen hyvää yrityskulttuuria, jossa fokus on nimenomaan tekemisessä:

”Oli kyse mistä tahansa asiasta, jos jotain sovitaan, niin se myös tehdään.”

Aleksi Kiviniemi
toimitusjohtaja, Turun Teräskaluste Oy

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä