Huomaamatonta rekrytointia headhuntingilla

Headhunting eli suorahaku tarkoittaa sopivien ehdokkaiden etsimistä avoimeen työtehtävään, josta ei ole ilmoitettu julkisesti. Ehdokkaita etsitään aktiivisesti ja heihin otetaan suoraan yhteyttä.

Headhuntingin etuja ovat juurikin rekrytoinnin huomaamattomuus ja nopeus, ja sen avulla voidaan kartoittaa jopa useita kymmeniä päteviä ehdokkaita. Hyödynnämme prosessissa omaa verkostoamme, rekisteriämme ja anonyymia tehomainontaa, joilla tavoitamme myös sellaiset henkilöt, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Toimeksiantoon voi kuulua esimerkiksi työtehtävään pätevien ehdokkaiden etsiminen ja haastatteleminen. Sopivimmat ehdokkaat esitellään asiakkaalle, minkä jälkeen asiakas tekee lopullisen päätöksen palkattavasta henkilöstä.

Headhunting on suosittu rekrytointimenetelmä etenkin ylemmän johdon henkilöitä rekrytoitaessa, mutta se on yleistynyt myös asiantuntijatason paikkoja täytettäessä.

12 kk:n rekrytakuu

Vakuutena toimivasta rekrytointitavastamme annamme 12 kuukauden kassavirtaystävällisen rekrytakuun. Rekrytakuun avulla jaat rekrytointipalkkion vuoden ajalle.

Kiinnostuitko? Oheisella laskurilla voit laskea headhuntingin kustannukset.

Palkkiolaskuriesimerkki

Rekrytakuu-palvelullemme toimii kunnioittaen Suomalaista työtä ja täten Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Suomen Henkilöstötalon Rekrytakuulle Avainlippu-tunnuksen.