Vahvuutemme henkilöstövuokrauksessa

Henkilöstövuokraus on kätevä tapa varmistaa, että työvoima on paikalla oikeassa kokoonpanossa, oikean vahvuisena ja oikeaan aikaan. Kokemuksemme henkilöstövuokrauspalveluista ulottuu koko toimialan alkuvuosiin, joten voimme aidosti sanoa, että olemme erittäin hyviä sillä saralla. Henkilöstövuokraus kannattaa toteuttaa huolellisesti, jotta sen hyödyt olisivat mahdollisimman suuret. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja heidän tarpeittensa mukaan, minkä ansiosta pystymme täyttämään korkeatkin vaatimukset. Pitkään jatkuneet asiakassuhteet niin pienten kuin suurtenkin yritysten kanssa ovat osoitus asiantuntevasta ja toimivasta palvelustamme.

 

Try & Hire -rekrytointi

Try & Hire on henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin joustava yhdistelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita oikea työntekijä kertyneen kokemuksen perusteella. Monissa työtehtävissä lakisääteinen koeaika ei riitä työntekijän soveltuvuuden arviointiin. Try & Hire palvelee sekä työnantajaa että työntekijää – molemmat saavat tarvittavan tutustumisajan, jonka jälkeen tehdään vasta päätös työsuhteen jatkumisesta.

Työvuorosuunnittelu ja miehittäminen

Työvuorosuunnittelu ja miehittäminen, eli bookkaus, ovat Henkilöstötalon vahva osaamisalue. Räätälöidyn ja vahvan palvelukonseptimme ansiosta pystymme toteuttamaan vaativaakin henkilöstöhallintaa toimialasta riippumatta.
Käytössäsi ovat asiantunteva henkilökuntamme ja monipuoliset henkilöstöhallinnan työkalumme. Työvuorosuunnittelun ja miehittämisen palvelukokonaisuus luodaan aina asiakaskohtaisesti.

Ulkoistaminen

Ulkoistusprojekteissa yhdistyy koko resursointipalveluidemme osaaminen. Luomme tarkan prosessisuunnitelman ja huomioimme myös tarvittavat työkalut ja -välineet sekä koulutustarpeet.