Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Suomen Henkilöstötalon vastuullisen rekrytoinnin periaatteet

Tasapuolisuus ja yksilöllisyys

 • Kohtelemme jokaista hakijaa ainutkertaisena ja yksilöllisenä ihmisenä luomalla yhteistyölle olosuhteet, joissa hakija uskaltaa olla oma itsensä.
 • Huomioimme eri kohderyhmien eroavaisuudet ja pyrimme palvelemaan kaikkia tasapuolisesti heidän omat yksilölliset tavoitteensa ja elämäntilanteensa huomioiden.
 • Emme syrji tai lokeroi hakijoita ja vältämme työntekijän leimaamista aiemman työhistorian perusteella.
 • Otamme huomioon hakijan tulevaisuuden tavoitteet, unelmat ja koko hänen käytettävissä olevan potentiaalinsa sekä tuemme häntä tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Noudatamme aina voimassa olevia lakeja ja hyvää eettistä rekrytointitapaa.
 • Ajamme tasapuolisesti kaikkien osapuolten etua ja varmistamme, että niin työnhakijat kuin asiakasyrityksemme saavat heille kuuluvat edut ja palvelun.
 • Varmistamme, että myös asiakasyritysten palkkaavat esimiehet toimivat asianmukaisella tavalla ja noudattavat arvoja ja toimintatapoja, joihin voimme sitoutua.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

 • Emme yritä myydä työtä tai työpaikkaa totuudenvastaisilla perusteilla, vaan perehdymme avoimena olevaan tehtävään huolellisesti ja pyrimme antamaan aidon kuvan tehtävästä, sen vaatimuksista sekä rekrytoivan yrityksen organisaatiokulttuurista.
 • Pyrimme avoimuudella varmistamaan, että oikea tehtävä ja tekijä kohtaavat aidosti ja kummallakin osapuolella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yhdessä molempien edun mukaisesti.
 • Tiedotamme sekä hakijoita, että rekrytoivaa yritystä prosessin kaikissa vaiheissa ja pidämme huolta että kaikki osapuolet ovat tietoisia rekrytoinnin etenemisestä alusta loppuun asti.
 • Varmistamme myös rekrytoinnin päätyttyä, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja asiat ovat edenneet sovitusti ja kummankin osapuolten odotusten mukaisesti.

Luottamuksellisuus

 • Koko toimintamme perustuu luottamukseen. Kohtelemme niin työnhakijoiden kuin asiakasyritystemme luottamuksellisia tietoja arvostavasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 • Emme lupaa katteettomia, mutta sen, minkä lupaamme, pidämme.
 • Onnistunut yhteistyö edellyttää kaikkien osapuolten välistä luottamusta, joka puolestaan on edellytyksenä pitkiin asiakasuhteisiin niin työnhakijoiden, työntekijöiden kuin asiakasyritystemme Tämä on toimintamme ensisijainen tavoite.

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

14 tuntia sitten

Suomen Henkilöstötalo

Etsimme Turkuun SALES MANAGERIA osaksi Click2Contractin kasvutarinaa!

Haluatko olla auttamassa myyntitiimejä vähentämään turhaa työtä ja onnistumaan paremmin Click2Contractin ratkaisun avulla? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Sales Manager.

Click2Contract on ohjelmisto, joka vie kauppojen kotiuttamisen uudelle tasolle. Autamme myyntitiimejä saavuttamaan tavoitteensa ja kotiuttamaan kaupat parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tällä hetkellä palvelua käyttää voittavia myyntitiimejä kahdella mantereella ja noin 1000 tarjouksen kuukausivauhtia.

Tässä tehtävässä saat alkuun laadukkaan perehdytyksen ja kattavan koulutuksen ratkaisumme etuihin ja ominaisuuksiin. Kuitenkin mitä enemmän olet aiemmin käyttänyt erilaisia myynnin järjestelmiä (kuten Pipedrive, Hubspot, Salesforce tai VismaSevera), sitä helpompaa liikkeellelähtösi on. Tärkeintä tietenkin on aktiivinen ja järjestelmällinen ote myynnin tekemiseen ja halu kohdata asiakkaat aidosti.

Voit olla vielä myyntiurasi alkutaipaleella ja tai jo pidempään myynnin parissa työskennellyt, kunhan sinulla on tavoitteellinen työskentelyote ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot.

Haemme kasvua ja se tarjoaa mahdollisuuksia myös sinulle: kun myyntikenttä on otettu haltuun, tehtävää on mahdollista muokata omien intressiesi ja kasvun tuomien mahdollisuuksien mukaisesti. Pääset myös alusta asti vaikuttamaan työskentelytapoihimme.

Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen eikä organisaatiossamme turhalla byrokratialla pullistella. Vapautta on paljon ja työssä menestymistä mitataan ennen kaikkea tulosten ja myyntiaktiviteettien perusteella. Provisiopalkkamallimme on reilu ja kannustava.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää ja hae pikaisesti: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/sales-manager-click2contract-turku/
... LaajennaPienennä

Etsimme Turkuun SALES MANAGERIA osaksi Click2Contractin kasvutarinaa!Haluatko olla auttamassa myyntitiimejä vähentämään turhaa työtä ja onnistumaan paremmin Click2Contractin ratkaisun avulla? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme Sales Manager.Click2Contract on ohjelmisto, joka vie kauppojen kotiuttamisen uudelle tasolle. Autamme myyntitiimejä saavuttamaan tavoitteensa ja kotiuttamaan kaupat parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tällä hetkellä palvelua käyttää voittavia myyntitiimejä kahdella mantereella ja noin 1000 tarjouksen kuukausivauhtia.Tässä tehtävässä saat alkuun laadukkaan perehdytyksen ja kattavan koulutuksen ratkaisumme etuihin ja ominaisuuksiin. Kuitenkin mitä enemmän olet aiemmin käyttänyt erilaisia myynnin järjestelmiä (kuten Pipedrive, Hubspot, Salesforce tai VismaSevera), sitä helpompaa liikkeellelähtösi on. Tärkeintä tietenkin on aktiivinen ja järjestelmällinen ote myynnin tekemiseen ja halu kohdata asiakkaat aidosti.Voit olla vielä myyntiurasi alkutaipaleella ja tai jo pidempään myynnin parissa työskennellyt, kunhan sinulla on tavoitteellinen työskentelyote ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot.Haemme kasvua ja se tarjoaa mahdollisuuksia myös sinulle: kun myyntikenttä on otettu haltuun, tehtävää on mahdollista muokata omien intressiesi ja kasvun tuomien mahdollisuuksien mukaisesti. Pääset myös alusta asti vaikuttamaan työskentelytapoihimme.Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen eikä organisaatiossamme turhalla byrokratialla pullistella. Vapautta on paljon ja työssä menestymistä mitataan ennen kaikkea tulosten ja myyntiaktiviteettien perusteella. Provisiopalkkamallimme on reilu ja kannustava.Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti sopivan henkilön löydyttyä.Lue lisää ja hae pikaisesti: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/sales-manager-click2contract-turku/

3 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

For Gardner Denver Oy in Tampere, we are looking for

DOCUMENTATION SPECIALIST

in permanent employment. The employment is planned to start in October 2021.

In this position you will be responsible for the compressor documentation maintenance, delivery and development for Ingersoll Rand OEM and Marine businesses, for brands Tamrotor and TMC. You will work closely with local engineering and after sales teams as well as global Ingersoll Rand supporting functions.

More information on the brands:

www.tamrotor.fi

www.tmc.no

Your work includes, for example:

- Coordinating and delivering order documentation
- Maintaining spare part and service documentation
- Developing documentation tools, for example DITA XML and
documentation portal
- Supporting other teams with documentation related questions

To be successful in the position you should have a suitable education for example in technical communication. Work experience in a similar position, preferably in the manufacturing industry and/or international organization will be beneficial.

Additionally, we expect that you are well organized and pay attention to details. You are interested in technical topics and are not afraid to ask questions. You can process large bodies of information and find connections. You have an eye for developing documentation tools and processes.

The working language is English, so we expect you are fluent in both spoken and written language. Knowledge of Finnish will benefit you.

In this position, you will use the following software: SAP and Adobe FrameMaker. Knowledge of DITA XML and cad models will benefit you.

We offer you a versatile and interesting job as well as an independent and responsible role in an internationally successful company. Gardner Denver enables career development and takes care of their employees’ well-being in many ways. Gardner Denver aims to develop the professional skills of each of its employees on a long-term and individual basis. Salary and benefits are competitive.

More information: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/documentation-specialist-tampere/

Give us a hint: henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/
... LaajennaPienennä

For Gardner Denver Oy in Tampere, we are looking forDOCUMENTATION SPECIALISTin permanent employment. The employment is planned to start in October 2021.In this position you will be responsible for the compressor documentation maintenance, delivery and development for Ingersoll Rand OEM and Marine businesses, for brands Tamrotor and TMC. You will work closely with local engineering and after sales teams as well as global Ingersoll Rand supporting functions.More information on the brands:https://www.tamrotor.fihttps://www.tmc.noYour work includes, for example:- Coordinating and delivering order documentation
- Maintaining spare part and service documentation
- Developing documentation tools, for example DITA XML and
documentation portal
- Supporting other teams with documentation related questions
To be successful in the position you should have a suitable education for example in technical communication. Work experience in a similar position, preferably in the manufacturing industry and/or international organization will be beneficial.Additionally, we expect that you are well organized and pay attention to details. You are interested in technical topics and are not afraid to ask questions. You can process large bodies of information and find connections. You have an eye for developing documentation tools and processes.The working language is English, so we expect you are fluent in both spoken and written language. Knowledge of Finnish will benefit you.In this position, you will use the following software: SAP and Adobe FrameMaker. Knowledge of DITA XML and cad models will benefit you.We offer you a versatile and interesting job as well as an independent and responsible role in an internationally successful company. Gardner Denver enables career development and takes care of their employees’ well-being in many ways. Gardner Denver aims to develop the professional skills of each of its employees on a long-term and individual basis. Salary and benefits are competitive.More information: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/documentation-specialist-tampere/Give us a hint: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

7 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Etsimme Ylöjärvellä sijaitsevalle asiakkaallemme HITSAAJAA kokoaikaiseen työtehtävään. Tarjoamme sinulle aluksi kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen mutta sen jälkeen tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta valmiutta 2-vuorotyöhön pitää olla.

Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jo vähäistä kokemusta hitsaustöistä. Voit hyvin olla työurasi alkutaipaleella tai jo kokenut tekijä. Tehtävässä hitsataan pyörätelineitä mustasta raudasta mig -menetelmällä. Työtehtävässä menestyminen vaatii tarkkaa työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Olet etsimämme henkilö, jos omaat motivoituneen ja reippaan asenteen. Olet oma-aloitteinen, joustava ja omaat ripeän sekä positiivisen työskentelyotteen. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään metallialan tehtävissä ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön menestyvässä yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Ilmapiiri on innostunutta sekä kannustavaa ja sinulle tarjotaan myös tulevaisuudessa mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi muihinkin yrityksen tehtäviin.

Lisätietoja: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/hitsaaja-ylojarvelle-ylojarvi/
... LaajennaPienennä

Etsimme Ylöjärvellä sijaitsevalle asiakkaallemme HITSAAJAA kokoaikaiseen työtehtävään. Tarjoamme sinulle aluksi kuuden kuukauden määräaikaisen vuokratyösuhteen mutta sen jälkeen tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua. Työtä tehdään päivävuorossa, mutta valmiutta 2-vuorotyöhön pitää olla.Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä jo vähäistä kokemusta hitsaustöistä. Voit hyvin olla työurasi alkutaipaleella tai jo kokenut tekijä. Tehtävässä hitsataan pyörätelineitä mustasta raudasta mig -menetelmällä. Työtehtävässä menestyminen vaatii tarkkaa työskentelyotetta ja hyvää fyysistä kuntoa.Olet etsimämme henkilö, jos omaat motivoituneen ja reippaan asenteen. Olet oma-aloitteinen, joustava ja omaat ripeän sekä positiivisen työskentelyotteen. Olet aidosti kiinnostunut työskentelemään metallialan tehtävissä ja motivoitunut kehittämään omaa osaamistasi.Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön menestyvässä yrityksessä sekä hyvän perehdytyksen tehtävään. Ilmapiiri on innostunutta sekä kannustavaa ja sinulle tarjotaan myös tulevaisuudessa mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi muihinkin yrityksen tehtäviin.Lisätietoja: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/hitsaaja-ylojarvelle-ylojarvi/