Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Suomen Henkilöstötalon vastuullisen rekrytoinnin periaatteet

Tasapuolisuus ja yksilöllisyys

 • Kohtelemme jokaista hakijaa ainutkertaisena ja yksilöllisenä ihmisenä luomalla yhteistyölle olosuhteet, joissa hakija uskaltaa olla oma itsensä.
 • Huomioimme eri kohderyhmien eroavaisuudet ja pyrimme palvelemaan kaikkia tasapuolisesti heidän omat yksilölliset tavoitteensa ja elämäntilanteensa huomioiden.
 • Emme syrji tai lokeroi hakijoita ja vältämme työntekijän leimaamista aiemman työhistorian perusteella.
 • Otamme huomioon hakijan tulevaisuuden tavoitteet, unelmat ja koko hänen käytettävissä olevan potentiaalinsa sekä tuemme häntä tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Noudatamme aina voimassa olevia lakeja ja hyvää eettistä rekrytointitapaa.
 • Ajamme tasapuolisesti kaikkien osapuolten etua ja varmistamme, että niin työnhakijat kuin asiakasyrityksemme saavat heille kuuluvat edut ja palvelun.
 • Varmistamme, että myös asiakasyritysten palkkaavat esimiehet toimivat asianmukaisella tavalla ja noudattavat arvoja ja toimintatapoja, joihin voimme sitoutua.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

 • Emme yritä myydä työtä tai työpaikkaa totuudenvastaisilla perusteilla, vaan perehdymme avoimena olevaan tehtävään huolellisesti ja pyrimme antamaan aidon kuvan tehtävästä, sen vaatimuksista sekä rekrytoivan yrityksen organisaatiokulttuurista.
 • Pyrimme avoimuudella varmistamaan, että oikea tehtävä ja tekijä kohtaavat aidosti ja kummallakin osapuolella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yhdessä molempien edun mukaisesti.
 • Tiedotamme sekä hakijoita, että rekrytoivaa yritystä prosessin kaikissa vaiheissa ja pidämme huolta että kaikki osapuolet ovat tietoisia rekrytoinnin etenemisestä alusta loppuun asti.
 • Varmistamme myös rekrytoinnin päätyttyä, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja asiat ovat edenneet sovitusti ja kummankin osapuolten odotusten mukaisesti.

Luottamuksellisuus

 • Koko toimintamme perustuu luottamukseen. Kohtelemme niin työnhakijoiden kuin asiakasyritystemme luottamuksellisia tietoja arvostavasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 • Emme lupaa katteettomia, mutta sen, minkä lupaamme, pidämme.
 • Onnistunut yhteistyö edellyttää kaikkien osapuolten välistä luottamusta, joka puolestaan on edellytyksenä pitkiin asiakasuhteisiin niin työnhakijoiden, työntekijöiden kuin asiakasyritystemme Tämä on toimintamme ensisijainen tavoite.

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Saammeko esitellä meidän Tampereen tiimin kesätyöntekijän Nellan! Nella opiskelee Pirkkalan Yhteislukiossa ja tutustuu tämän kesän ajan työelämään sekä HR-alaan. Toivotamme Nellan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Olet jo nyt korvaamaton jäsen tiimissämme😎
#ekakesätyöpaikka #sht #kesä
... LaajennaPienennä

Saammeko esitellä meidän Tampereen tiimin kesätyöntekijän Nellan! Nella opiskelee Pirkkalan Yhteislukiossa ja tutustuu tämän kesän ajan työelämään sekä HR-alaan. Toivotamme Nellan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme! Olet jo nyt korvaamaton jäsen tiimissämme😎
#ekakesätyöpaikka #sht #kesä

5 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä KOKKIA kesäksi Ylöjärvelle. Työ alkaa heti ja jatkuu vähintään elokuun loppuun, kelien mukaan.

Työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistuksen lisäksi kassa- ja asiakaspalvelua, anniskelua sekä siisteyden ylläpitoa kesäravintolassa. Työajat painottunut iltapäiviin ja iltoihin, joten odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi joustavuutta työajoissa. Hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme rennon työilmapiirin, iloisen asiakaskunnan ja joustavat työajat loistavalla paikalla!

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät täältä: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/kesakokki-tampere-ylojarvi/

#kesätyöpaikka #työnhaku #avointyöpaikka
... LaajennaPienennä

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkistä KOKKIA kesäksi Ylöjärvelle. Työ alkaa heti ja jatkuu vähintään elokuun loppuun, kelien mukaan.Työtehtäviin kuuluu ruuanvalmistuksen lisäksi kassa- ja asiakaspalvelua, anniskelua sekä siisteyden ylläpitoa kesäravintolassa. Työajat painottunut iltapäiviin ja iltoihin, joten odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyden lisäksi joustavuutta työajoissa. Hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.Tarjoamme rennon työilmapiirin, iloisen asiakaskunnan ja joustavat työajat loistavalla paikalla!Lisätiedot ja hakuohjeet löydät täältä: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/kesakokki-tampere-ylojarvi/#kesätyöpaikka #työnhaku #avointyöpaikka

5 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Haemme asiakkaallemme Tammermatic Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Asennuspäällikkönä vastaat henkilöautojen, raskaan kaluston ja kiskokaluston uusien pesulaiteratkaisujen asennuksista eri kohteissa Suomessa ja toimit huoltoasentajien esimiehenä. Huolehdit laiteasennusten sujuvuudesta sekä toiminnan kehittämisestä. Asennusprojektien aikana olet aktiivisesti yhteydessä sekä asiakkaisiin että alihankkijoihin ja vastaat itsenäisesti muun muassa projektien aikatauluista, raportoinnista sekä taloudesta.

Tehtävässä menestyäkseni odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta tuloksellista otetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Vahvistat omalla toiminnallasi ja ammattitaidolla sekä -ylpeydellä työnantajasi brändiä. Kommunikoit sujuvasti niin suomen- kuin englannin kielellä (muu kielitaito katsotaan eduksesi) ja omaat hyvät tietotekniset taidot.

Tehtävä vaati satunnaista matkustusta kotimaassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet löydät täältä: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/asennuspaallikko-tammermatic-oy-pirkkala/

Tehtävästä on tarjolla vinkkipalkkio! Vinkkaa kaveria tehtävään osoitteessa: henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

#työnhaku #rekrytointi #avointyöpaikka
... LaajennaPienennä

Haemme asiakkaallemme Tammermatic Oy:lle asiakaspalveluhenkistä ASENNUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.Asennuspäällikkönä vastaat henkilöautojen, raskaan kaluston ja kiskokaluston uusien pesulaiteratkaisujen asennuksista eri kohteissa Suomessa ja toimit huoltoasentajien esimiehenä. Huolehdit laiteasennusten sujuvuudesta sekä toiminnan kehittämisestä. Asennusprojektien aikana olet aktiivisesti yhteydessä sekä asiakkaisiin että alihankkijoihin ja vastaat itsenäisesti muun muassa projektien aikatauluista, raportoinnista sekä taloudesta.Tehtävässä menestyäkseni odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme sinulta tuloksellista otetta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Vahvistat omalla toiminnallasi ja ammattitaidolla sekä -ylpeydellä työnantajasi brändiä. Kommunikoit sujuvasti niin suomen- kuin englannin kielellä (muu kielitaito katsotaan eduksesi) ja omaat hyvät tietotekniset taidot.Tehtävä vaati satunnaista matkustusta kotimaassa.Lisätiedot ja hakuohjeet löydät täältä: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/asennuspaallikko-tammermatic-oy-pirkkala/Tehtävästä on tarjolla vinkkipalkkio! Vinkkaa kaveria tehtävään osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/#työnhaku #rekrytointi #avointyöpaikka