Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.

3 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Mikä sinua jännittää eniten työnhakutilanteessa? 🤔

Sivuiltamme löydät vinkkejä niin hakemuksen kuin ansioluettelonkin kirjoittamiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen, käy tsekkaamassa 👉 ow.ly/b97c30lQss3.
... LaajennaPienennä

Mikä sinua jännittää eniten työnhakutilanteessa? 🤔Sivuiltamme löydät vinkkejä niin hakemuksen kuin ansioluettelonkin kirjoittamiseen sekä työhaastatteluun valmistautumiseen, käy tsekkaamassa 👉 http://ow.ly/b97c30lQss3.

4 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

Muuttotyöntekijä, PK-seutu & Hyvinkää

Haussa reippaita ja osaavia muuttotyöntekijöitä keikkatöihin! Hae paikkaa alla olevista linkeistä tai tekstaa Saijalle p. 010 2306 512 "muuttomies".

henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/muuttomies-pk-seudulle-espoo-helsinki-vantaa/

henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/muuttotyontekija-hyvinkaa-lohja/

#avoimettyöpaikat #helsinki #vantaa #keikkatyö #sht #henkilöstötalo
... LaajennaPienennä

Muuttotyöntekijä, PK-seutu & HyvinkääHaussa reippaita ja osaavia muuttotyöntekijöitä keikkatöihin! Hae paikkaa alla olevista linkeistä tai tekstaa Saijalle p. 010 2306 512 muuttomies.https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/muuttomies-pk-seudulle-espoo-helsinki-vantaa/https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/muuttotyontekija-hyvinkaa-lohja/#avoimettyöpaikat #helsinki #vantaa #keikkatyö #sht #henkilöstötalo

6 päivää sitten

Suomen Henkilöstötalo

👉 Sähköasentaja, Kuopio

Haemme asiakkaallemme sähköasentajaa linjasaneerauskohteeseen Kuopioon.

Lue lisää ja hae paikkaa:
henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/sahkoasentaja-joensuu-lieksa-outokumpu-kuopio/

Voit myös soittaa Saijalle p. 010 230 6512
... LaajennaPienennä

👉 Sähköasentaja, KuopioHaemme asiakkaallemme sähköasentajaa linjasaneerauskohteeseen Kuopioon.Lue lisää ja hae paikkaa:
https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/sahkoasentaja-joensuu-lieksa-outokumpu-kuopio/Voit myös soittaa Saijalle p. 010 230 6512