Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Suomen Henkilöstötalon vastuullisen rekrytoinnin periaatteet

Tasapuolisuus ja yksilöllisyys

 • Kohtelemme jokaista hakijaa ainutkertaisena ja yksilöllisenä ihmisenä luomalla yhteistyölle olosuhteet, joissa hakija uskaltaa olla oma itsensä.
 • Huomioimme eri kohderyhmien eroavaisuudet ja pyrimme palvelemaan kaikkia tasapuolisesti heidän omat yksilölliset tavoitteensa ja elämäntilanteensa huomioiden.
 • Emme syrji tai lokeroi hakijoita ja vältämme työntekijän leimaamista aiemman työhistorian perusteella.
 • Otamme huomioon hakijan tulevaisuuden tavoitteet, unelmat ja koko hänen käytettävissä olevan potentiaalinsa sekä tuemme häntä tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Noudatamme aina voimassa olevia lakeja ja hyvää eettistä rekrytointitapaa.
 • Ajamme tasapuolisesti kaikkien osapuolten etua ja varmistamme, että niin työnhakijat kuin asiakasyrityksemme saavat heille kuuluvat edut ja palvelun.
 • Varmistamme, että myös asiakasyritysten palkkaavat esimiehet toimivat asianmukaisella tavalla ja noudattavat arvoja ja toimintatapoja, joihin voimme sitoutua.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

 • Emme yritä myydä työtä tai työpaikkaa totuudenvastaisilla perusteilla, vaan perehdymme avoimena olevaan tehtävään huolellisesti ja pyrimme antamaan aidon kuvan tehtävästä, sen vaatimuksista sekä rekrytoivan yrityksen organisaatiokulttuurista.
 • Pyrimme avoimuudella varmistamaan, että oikea tehtävä ja tekijä kohtaavat aidosti ja kummallakin osapuolella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yhdessä molempien edun mukaisesti.
 • Tiedotamme sekä hakijoita, että rekrytoivaa yritystä prosessin kaikissa vaiheissa ja pidämme huolta että kaikki osapuolet ovat tietoisia rekrytoinnin etenemisestä alusta loppuun asti.
 • Varmistamme myös rekrytoinnin päätyttyä, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja asiat ovat edenneet sovitusti ja kummankin osapuolten odotusten mukaisesti.

Luottamuksellisuus

 • Koko toimintamme perustuu luottamukseen. Kohtelemme niin työnhakijoiden kuin asiakasyritystemme luottamuksellisia tietoja arvostavasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 • Emme lupaa katteettomia, mutta sen, minkä lupaamme, pidämme.
 • Onnistunut yhteistyö edellyttää kaikkien osapuolten välistä luottamusta, joka puolestaan on edellytyksenä pitkiin asiakasuhteisiin niin työnhakijoiden, työntekijöiden kuin asiakasyritystemme Tämä on toimintamme ensisijainen tavoite.

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

2 viikkoa sitten

Suomen Henkilöstötalo

Ostajaksi vakituiseen työsuhteeseen Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tai Laitilan tehtaalle?

Pilkington Automotive Finland Oy on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yritys on osa globaalia NSG Group -konsernia.

Etsimme osaksi hankintatiimiä ostotoiminnan ammattilaista sekä strategisen hankinnan että käytännön operatiivisen ostotoiminnan pariin. Ostajana vastaat omista hankintakategorioistasi ja aktiivisella sekä vastuullisella työskentelyotteella kehität myös paikallista toimittajaverkostoamme.

Pilkington Automotive Finland Oy panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä sekä kannustavaa. NSG Group on yksi maailman johtavista lasituotteiden valmistajista ja toimii alan teknologioiden ja innovaatioiden aallonharjalla.

Tehtävässä voit työskennellä joko Laitilan tai Tampereen tehtaalta käsin sekä joustavasti etänä.

Lue lisää ja hae paikkaa pikaisesti, viimeistään 22.9.2023! henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/ostaja-pilkington-automotive-finland-oy-pirkanmaa/
... LaajennaPienennä

Ostajaksi vakituiseen työsuhteeseen Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tai Laitilan tehtaalle?Pilkington Automotive Finland Oy on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yritys on osa globaalia NSG Group -konsernia.Etsimme osaksi hankintatiimiä ostotoiminnan ammattilaista sekä strategisen hankinnan että käytännön operatiivisen ostotoiminnan pariin. Ostajana vastaat omista hankintakategorioistasi ja aktiivisella sekä vastuullisella työskentelyotteella kehität myös paikallista toimittajaverkostoamme.Pilkington Automotive Finland Oy panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä sekä kannustavaa. NSG Group on yksi maailman johtavista lasituotteiden valmistajista ja toimii alan teknologioiden ja innovaatioiden aallonharjalla.Tehtävässä voit työskennellä joko Laitilan tai Tampereen tehtaalta käsin sekä joustavasti etänä.Lue lisää ja hae paikkaa pikaisesti, viimeistään 22.9.2023! https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/ostaja-pilkington-automotive-finland-oy-pirkanmaa/

4 viikkoa sitten

Suomen Henkilöstötalo

Etsimme Vendor Scheduleria vakituiseen työsuhteeseen Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tehtaalle.

Pilkington Automotive Finland Oy on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yritys osa globaalia NSG Group -konsernia.

Vendor Scheduler (materiaalien kotiinkutsuja) on tärkeässä roolissa vastaamassa siitä, että tehtaalla on riittävästi ja oikea-aikaisesti käytössä materiaalia erikoisajoneuvojen karkaistujen lasien valmistusta varten. Monipuolinen työ pitää sisällään materiaalihallinnon rutiineja, aktiivista sidosryhmätyötä sekä kehitysprojekteihin osallistumista.

Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä sekä kannustavaa. NSG Group on yksi maailman johtavista lasituotteiden valmistajista ja toimii alan teknologioiden ja innovaatioiden aallonharjalla.

Lue lisää ja hae paikkaa pikaisesti, viimeistään 13.9.2023! henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/vendor-scheduler-pilkington-automotive-oy-tampere/
... LaajennaPienennä

Etsimme Vendor Scheduleria vakituiseen työsuhteeseen Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tehtaalle.Pilkington Automotive Finland Oy on edistyksellinen, eteenpäin katsova lasiteknologiayritys, jolla on vahva kokemus lasialasta. Yritys osa globaalia NSG Group -konsernia.Vendor Scheduler (materiaalien kotiinkutsuja) on tärkeässä roolissa vastaamassa siitä, että tehtaalla on riittävästi ja oikea-aikaisesti käytössä materiaalia erikoisajoneuvojen karkaistujen lasien valmistusta varten. Monipuolinen työ pitää sisällään materiaalihallinnon rutiineja, aktiivista sidosryhmätyötä sekä kehitysprojekteihin osallistumista.Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä sekä kannustavaa. NSG Group on yksi maailman johtavista lasituotteiden valmistajista ja toimii alan teknologioiden ja innovaatioiden aallonharjalla.Lue lisää ja hae paikkaa pikaisesti, viimeistään 13.9.2023! https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/vendor-scheduler-pilkington-automotive-oy-tampere/

2 kuukautta sitten

Suomen Henkilöstötalo

Haemme asiakkaallemme 24 Pesula Oy:lle reipasotteista KONEENASENTAJAA monipuoliseen kokoonpano- ja asennustehtävään Ylöjärvelle. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan 24 Pesulan kanssa.

Tehtävässä työskennellään pesulalaitteiden kokoonpanossa.

Odotamme sinulta koneenasentajan tai muun teknisen alan peruskoulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköpätevyys katsotaan eduksesi. Lisäksi hakijalta edellytetään valmiutta suorittaa ajoittain asennustehtäviä eri paikkakunnilla sijaitsevissa toimipisteissä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet toimeen tarttuva, joustava ja huolellinen. Sinulta löytyy tiimityöskentelyvalmiutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa; englannin kielitaito on eduksesi yrityksen kansainvälistymisen vuoksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Käytössäsi on nykyaikainen tekniikka sekä työkalut. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Tule mukaan innovatiiviseen ja dynaamiseen perheyritykseen!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.
... LaajennaPienennä

Haemme asiakkaallemme 24 Pesula Oy:lle reipasotteista KONEENASENTAJAA monipuoliseen kokoonpano- ja asennustehtävään Ylöjärvelle. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan 24 Pesulan kanssa.Tehtävässä työskennellään pesulalaitteiden kokoonpanossa.Odotamme sinulta koneenasentajan tai muun teknisen alan peruskoulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sähköpätevyys katsotaan eduksesi. Lisäksi hakijalta edellytetään valmiutta suorittaa ajoittain asennustehtäviä eri paikkakunnilla sijaitsevissa toimipisteissä.Olet etsimämme henkilö, jos olet toimeen tarttuva, joustava ja huolellinen. Sinulta löytyy tiimityöskentelyvalmiutta ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tehtävässä menestyminen vaatii myös sujuvaa suomen kielen taitoa; englannin kielitaito on eduksesi yrityksen kansainvälistymisen vuoksi.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Käytössäsi on nykyaikainen tekniikka sekä työkalut. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Tule mukaan innovatiiviseen ja dynaamiseen perheyritykseen!Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilöiden löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.