Avoimet paikat

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Työhaastattelu

Lue vinkkimme työhaastatteluun valmistautumiseen

Vinkkipalkkio

Vinkkaa meille sopiva henkilö ja ansaitse

Henkilöstötalo – työpaikkakumppani

 

Henkilöstötalo tarjoaa työnhakijalle mahtavat mahdollisuudet työllistyä. Kauttamme on auki satoja työpaikkoja vuosittain ja suurin osa työpaikoistamme alkaa tai jatkuu toistaiseksi voimassaolevalla työsopimuksella asiakkaamme palveluksessa.

 

Suomen Henkilöstötalon vastuullisen rekrytoinnin periaatteet

Tasapuolisuus ja yksilöllisyys

 • Kohtelemme jokaista hakijaa ainutkertaisena ja yksilöllisenä ihmisenä luomalla yhteistyölle olosuhteet, joissa hakija uskaltaa olla oma itsensä.
 • Huomioimme eri kohderyhmien eroavaisuudet ja pyrimme palvelemaan kaikkia tasapuolisesti heidän omat yksilölliset tavoitteensa ja elämäntilanteensa huomioiden.
 • Emme syrji tai lokeroi hakijoita ja vältämme työntekijän leimaamista aiemman työhistorian perusteella.
 • Otamme huomioon hakijan tulevaisuuden tavoitteet, unelmat ja koko hänen käytettävissä olevan potentiaalinsa sekä tuemme häntä tavoitteiden saavuttamisessa.
 • Noudatamme aina voimassa olevia lakeja ja hyvää eettistä rekrytointitapaa.
 • Ajamme tasapuolisesti kaikkien osapuolten etua ja varmistamme, että niin työnhakijat kuin asiakasyrityksemme saavat heille kuuluvat edut ja palvelun.
 • Varmistamme, että myös asiakasyritysten palkkaavat esimiehet toimivat asianmukaisella tavalla ja noudattavat arvoja ja toimintatapoja, joihin voimme sitoutua.

Avoimuus ja läpinäkyvyys

 • Emme yritä myydä työtä tai työpaikkaa totuudenvastaisilla perusteilla, vaan perehdymme avoimena olevaan tehtävään huolellisesti ja pyrimme antamaan aidon kuvan tehtävästä, sen vaatimuksista sekä rekrytoivan yrityksen organisaatiokulttuurista.
 • Pyrimme avoimuudella varmistamaan, että oikea tehtävä ja tekijä kohtaavat aidosti ja kummallakin osapuolella on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yhdessä molempien edun mukaisesti.
 • Tiedotamme sekä hakijoita, että rekrytoivaa yritystä prosessin kaikissa vaiheissa ja pidämme huolta että kaikki osapuolet ovat tietoisia rekrytoinnin etenemisestä alusta loppuun asti.
 • Varmistamme myös rekrytoinnin päätyttyä, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä ja asiat ovat edenneet sovitusti ja kummankin osapuolten odotusten mukaisesti.

Luottamuksellisuus

 • Koko toimintamme perustuu luottamukseen. Kohtelemme niin työnhakijoiden kuin asiakasyritystemme luottamuksellisia tietoja arvostavasti ja asianmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 • Emme lupaa katteettomia, mutta sen, minkä lupaamme, pidämme.
 • Onnistunut yhteistyö edellyttää kaikkien osapuolten välistä luottamusta, joka puolestaan on edellytyksenä pitkiin asiakasuhteisiin niin työnhakijoiden, työntekijöiden kuin asiakasyritystemme Tämä on toimintamme ensisijainen tavoite.

Työpaikkoja laidasta laitaan

Asiakasyritystemme kirjo on laaja, mikä tarkoittaa, että kartoitamme jatkuvasti eri alojen osaajia aina rakennusmiehistä toimistotyöntekijöihin. Otamme aina huomioon hakijoiden elämäntilanteen ja pyrimme yhdistämään oikeanlaiset tekijät ja työpaikat.

Tarjoamme mahdollisuuden myös pitkäaikaiseen vuokratyöhön, jolloin Henkilöstötalo toimii työnantajanasi, vaikka työskentelisit jossakin asiakasyrityksistämme.

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

6 tuntia sitten

Suomen Henkilöstötalo

Vailla kesälukemista? Käy tutustumassa asiakasreferensseihimme ja lue, miten olemme ratkaisseet eri aloja edustavien asiakkaittemme rekrytointihaasteet: henkilostotalo.fi/referenssiasiakkaat/.

Voisimmeko olla avuksi sinun yrityksellesi?
... LaajennaPienennä

Vailla kesälukemista? Käy tutustumassa asiakasreferensseihimme ja lue, miten olemme ratkaisseet eri aloja edustavien asiakkaittemme rekrytointihaasteet: https://henkilostotalo.fi/referenssiasiakkaat/.

Voisimmeko olla avuksi sinun yrityksellesi?

1 päivä sitten

Suomen Henkilöstötalo

🚛 Avoin työpaikka: Suurtehoimuauton kuljettaja, Anpe Oy, pääkaupunkiseutu - Vinkkaa meille tekijää, voit saada 500€:n vinkkipalkkion!

Etsimme asiakkaallemme useampaa C-kortin omaavaa työntekijää suurtehoimuauton kuljettajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Käytössä rakennusalan TES.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/suurtehoimuauton-kuljettaja-anpe-oy-espoo-helsinki-vantaa/

Työhön koulutetaan, joten paikkaa kannattaa hakea rohkeasti!

Lisätietoja saat arkisin ma- pe klo 9-15 Saija Hussolta, p. 010 230 6512, saija.husso@henkilostotalo.fi.

Vinkkaa tekijää täällä: henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/
... LaajennaPienennä

🚛 Avoin työpaikka: Suurtehoimuauton kuljettaja, Anpe Oy, pääkaupunkiseutu - Vinkkaa meille tekijää, voit saada 500€:n vinkkipalkkion!

Etsimme asiakkaallemme useampaa C-kortin omaavaa työntekijää suurtehoimuauton kuljettajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Käytössä rakennusalan TES.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/suurtehoimuauton-kuljettaja-anpe-oy-espoo-helsinki-vantaa/

Työhön koulutetaan, joten paikkaa kannattaa hakea rohkeasti!

Lisätietoja saat arkisin ma- pe klo 9-15 Saija Hussolta, p. 010 230 6512, saija.husso@henkilostotalo.fi.

Vinkkaa tekijää täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

2 viikkoa sitten

Suomen Henkilöstötalo

Haemme Tampereelle Gardner Denverille Marketing & Business Development Coordinatoria monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin. Tehtävässä pääset kehittämään, toteuttamaan sekä vaikuttamaan markkinointi- ja myyntiprosesseissa. Lue lisää: henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/marketing-business-development-coordinator-pirkanmaa-tampere/ ... LaajennaPienennä

Haemme Tampereelle Gardner Denverille Marketing & Business Development Coordinatoria monipuoliseen ja vastuulliseen rooliin. Tehtävässä pääset kehittämään, toteuttamaan sekä vaikuttamaan markkinointi- ja myyntiprosesseissa. Lue lisää: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/marketing-business-development-coordinator-pirkanmaa-tampere/