Avoin työpaikka: rekrytointikonsultti

Hei sinä rekrytyyppi, joka haluat Turkuun töihin!
Käännä katseesi meihin, tutustu ja ihastu!

Suomen Henkilöstötalo on 11 vuotta nuori ja edelleen kasvava henkilöstö-, rekrytointi- ja henkilöarviointipalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta aloitettiin Turussa vuonna 2008. Nykyään liiketoiminta-alueena on koko Suomi ja toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Haemme nyt Suomen Henkilöstötaloon rekrytointikonsulttia Turun pääkonttorille.

Konsultin työssäsi kartoitat yritysasiakkaiden rekrytointitarpeita ja palvelet heitä ennen kaikkea laadukkaasti kaikin rekrytoinnin eri keinoin. Teet omatoimisesti rekrytointitoimeksiantojen täyttöä, luot työpaikkailmoituksia, hoidat henkilöhaastatteluita ja osallistut lisäksi HR-tiimin kaikkiin töihin. Työtehtävässä opit paljon asiakkaidemme liiketoiminnasta. Kaikki aiempi liiketoimintakokemus on sinulle eduksi.

Meillä pääset myös korostamaan omia vahvuuksiasi; meillä kaikki tekevät sitä missä ovat hyviä. Pakotettuja työtehtäviä on hyvin vähän. Et säikähdä kiirettä, vaan osaat hallita omia käynnissä olevia rekrytointiprosessejasi ja kalenteriasi jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Kommunikoit avoimesti työkuormastasi esimiehesi kanssa; työtä ja työkuormaa jaetaan heti tarvittaessa muulle tiimille tai alihankkijoille. Jos myynti on sinulle luontevaa, käytämme halutessasi buukkaripalveluita kalenterisi täyttämiseen. Meillä on yksi pakollinen palaveri kuukaudessa ja kaikesta lopusta huolehtii työporukka itse.

Kannustamme jatkuvaan kehittymiseen ja saat tarvittavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävissäsi sinua tukee koko HR-tiimi, markkinoinnin sekä hallinnon osasto sekä loppukädessä uusasiakashankintaa tekevä ja esimiehenäsi toimiva toimitusjohtaja.

Osaamistasosi huomioiden työtehtävä muotoillaan juuri sinulle sopivaksi. Työn alkaessa tehtäväsi koostuu pääasiassa eri teollisuudenalojen toimihenkilötehtävien ilmoitushakuun ja suorahakuun liittyvistä tehtävistä.

Tehtävänimikkeesi voi olla esim. henkilöstökonsultti, vanhempi henkilöstökonsultti, rekrytointikonsultti tai rekrytoinnin asiantuntija. Voit olla koulutukseltasi esim. tradenomi, KTM tai vaikka merkonomi.

Tässä haussa haetaan ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen kasvumme tueksi, koska Turun konttorin rekrytoinnin asiantuntija Jenni lähtee ”kasvamaan” – hän siis odottaa kaksosia =)

Työtehtävän vaatimukset

 • Aiempi rekrytointikokemus
 • Sosiaalisuus ja palvelualttius
 • Rohkeus päätöksentekoon ja oma-aloitteisuus
 • Iloinen ja elämänmyönteinen asenne
 • Pitkäjänteisyys, luotettavuus ja joustavuus
 • Hyvät IT-taidot

Työtehtävässä eduksi

 • Suorahakukokemus
 • Kokemus työskentelystä henkilöstöpalveluyrityksestä
 • Kaikenlainen liiketoimintaymmärrys
 • cut-e- tai Thomas-sertifikaatti

Tarjoamme

 • Vapautta ja vastuuta – tee työsi kuten haluat, yhteisiä pelisääntöjä noudattaen
 • Jouston lomien, vapaiden ja työaikojen suhteen (esim. lomareissut onnistuvat myös kevät ja syyskaudella)
 • Työpaikan kasvavasta ja hyvin johdetusta työporukasta
 • Vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen
 • Puhelinedun, Smartumit ja nykyaikaiset työvälineet
 • Kiinteän kuukausipalkan ja kuukausittaisen tiimin kesken jaettavan tulospalkkion sekä vuosibonuksen
 • Vakituisen työsuhteen

Otamme erittäin hyvin huomioon mahdolliset elämäntilanteen muutokset ja haluamme pitää sinusta kiinni.

Lisätietoja yrityksestä antaa toimitusjohtaja Tommi Larikka, puh. 010 230 6521 (klo 9–18). Voit laittaa soittopyynnön myös tekstarina 010-numeroon.

Lisätietoja tehtävästä antaa äitiyslomalle alkuvuodesta jäävä rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen, puh. 010 230 6523. Puhelut mielellään arkisin klo 9–16 välisenä aikana. Mikäli Jenni ei pysty vastaamaan, jätäthän soittopyynnön tekstiviestinä. Ei puhelintiedusteluja 17.–18.10.2019.

Haku on auki 3.11.2019 asti, ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Haku etenee hakuaikana videohaastatteluiden avulla, ja haastattelut tehtävään pidämme viikkojen 45–46 aikana, voimme haastatella myös iltaisin. Hakuprosessin loppuvaiheessa on myös henkilöarviointi.

Mikäli kiinnostuit, ole hyvä ja hae tehtävää ohjeen mukaisesti. Liitäthän mukaan myös CV:n tai LinkedIn-linkkisi. Työtehtävän palkkahaarukka on 2750–3500 € plus kuukausittainen tulospalkkio plus vuosibonukset. Jos palkkatoiveesi poikkeaa tuosta, neuvotellaan silti asiasta. Tällöin toimarimme Tommi tietenkin odottaa, että tuot repullisen asiakkuuksia mukanasi. Jeejee!

PS. Meillä pääsee käymään ti 29.10. klo 13.30–16.00. Tule kahville tutustumaan meihin ja konttoriimme, tarjolla kahvia, teetä sekä halutessasi yritysesittelypowerpoint neukkarissa. Osoite on Puutarhakatu 45 A, 20100 Turku.

Lisätietoa tehtävästä antaa: