Avoin työpaikka: projektipäällikkö

RT-Interiors on hotelli- ja ravintolasisustamiseen erikoistunut palveluyritys, joka toteuttaa erikokoisia projekteja yksittäisten baaritiskien rakentamisesta kokonaisten hotellien saneeraamiseen. Palvelutarjontamme sisältää puusepänkalusteet, sisustusrakentamisen sekä rakennusurakoinnin palvelut. Laajimmillaan toimimme kokonaistoimittajan roolissa Suomen johtaville ravintola- ja hotellitoimijoille. Yhteistyössä Restatop Oy:n kanssa toimitamme asiakkaillemme koko sisustuksen helposti, yhdellä sopimuksella.

Yrityksemme on kovassa kasvussa, joten etsimme joukkoomme lisävoimaa. Olisitko sinä tiimimme uusi

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Projektipäällikkönä vastuualueenasi on projektien myynti- ja toteutusprosessin hallinta. Tehtäviisi kuuluvat myyntityö, tarjouslaskenta, mitoitukset ja käynnit työmaalla, erikoiskalusteiden tekninen piirtäminen sekä työmaiden valvonta. Ensisijainen työntekemispaikkasi on Helsinki sekä vaihtelevat työmaat (lähinnä pk-seudulla).

Kuka olet?

Sinulla on AMK-insinöörin koulutus tai vahva tekninen kokemus alalta, ja olet AutoCADin tehokäyttäjä. Projekteissa tulee vastaan yllättäviä tilanteita, ja olemme mestareita niiden hallitsemisessa, joten sinäkin siedät hyvin muutoksia. Joustava asenne ja tiukassakin paikassa säilyvä organisointikykysi ovat suurimpia valttejasi.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Kielitaitovaatimukset ovat suomi ja englanti. Jos sinulla sattuisi vieläpä olemaan osaamista MS Dynamics NAV -toiminnanohjausjärjestelmästä ja kokemusta työmaatoiminnoista, olisit tehtävään perehdytystä vaille valmis!

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja vaihtelevan työn ainutlaatuisten hankkeiden parissa. Yksikään päivä meillä ei ole samanlainen! Valittu henkilö rekrytoituu suoraan RT-Interiorsin kirjoille vakituiseen työsuhteeseen, rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta täältä tai sähköpostitse kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Lisätietoja paikasta: RT-Interiors, Jyrki Rantala p. 0400 823 660 / 19.3.2020 asti tavoitettavissa klo 13–15.

Lisätietoja hakuprosessista: Suomen Henkilöstötalo, Kaisa Messo p. 010 230 6526, arkisin klo 9–15.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön?

Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

Jaa paikka somessa