Vuokratyöllä kiinni työelämään

Suomen Henkilöstötalon tarjoama vuokratyö on luonteva tie kesätöihin sekä osa-aikaisiin ja pidempiin työsuhteisiin. Vuokratyösuhteen tarjoamat mahdollisuudet aina lisäansioiden hankkimisesta vakituiseen työpaikkaan asti ovat mielenkiintoinen tapa hankkia kokemusta ja varma tie tehdä töitä. Vuokratyössä Suomen Henkilöstötalo on sinun työnantajanasi, vaikka työskenteletkin yhdessä tai useammassa asiakasyrityksistämme.

Pitkät ja reilut vuokratyösuhteet meiltä

Työsuhteissamme pidetään aina kiinni soveltuvan työehtosopimuksen mukaisesti palkkauksesta, eläke-eduista, lomakorvauksista, työajanlyhennyskorvauksista, päivärahoista ja kulukorvauksista.

Tarjoamistamme pitkistä vuokratyösuhteista enemmistö päättyy vakinaistamiseen asiakasyrityksen palkkalistoille, ja kaikista työsuhteista lähes jokainen toteutuu täysipäiväisenä.

Vuokratyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisissa elämäntilanteissa oleville työnhakijoille. Ennakkoluulot ovat turhia, sillä jokainen voi löytää itselleen sopivan työpaikan asiantuntevien rekrytointihenkilöiden avulla.

Sanni Parkkisenniemi

Myyntiharjoittelija

Tilaa avoimet työpaikat sähköpostiisi

Täytä oheinen lomake ja lähetämme sinulle viikoittain uutiskirjeen avoimista työpaikoistamme. Voit keskeyttää tilauksen milloin vain. Käytämme tietojasi vain uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja saat työnhakijoiden tietoja koskevasta tietosuojaselosteestamme.