Vuokratyöllä kiinni työelämään

Suomen Henkilöstötalon tarjoama vuokratyö on luonteva tie kesätöihin sekä osa-aikaisiin ja pidempiin työsuhteisiin. Vuokratyösuhteen tarjoamat mahdollisuudet aina lisäansioiden hankkimisesta vakituiseen työpaikkaan asti ovat mielenkiintoinen tapa hankkia kokemusta ja varma tie tehdä töitä. Vuokratyössä Suomen Henkilöstötalo on sinun työnantajanasi, vaikka työskenteletkin yhdessä tai useammassa asiakasyrityksistämme.

Pitkät ja reilut vuokratyösuhteet meiltä

Suomen Henkilöstötalon työsuhteissa pidetään aina kiinni soveltuvan työehtosopimuksen mukaisesti palkkauksesta, eläke-eduista, lomakorvauksista, työajanlyhennyskorvauksista, päivärahoista ja kulukorvauksista. Suomen Henkilöstötalon tarjoamista pitkistä vuokratyösuhteista enemmistö päättyy vakinaistamiseen asiakasyrityksen palkkalistoille ja kaikista työsuhteista lähes jokainen toteutuu täysipäiväisenä.

Vuokratyö tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisissa elämäntilanteissa oleville työnhakijoille. Ennakkoluulot ovat turhia, sillä jokainen voi löytää itselleen sopivan työpaikan asiantuntevien rekrytointihenkilöiden avulla.

Sanni Parkkisenniemi

Myyntiharjoittelija

Hae työpaikkaa

Jätä avoin hakemus