Veera Oranta, L&T

Kokemus:
Veera Oranta, L&T
Työntekijän kokemus

Veera Oranta, L&T

Rekrytointiprosessi ei aina kestä viikkoja tai kuukausia, vaan asiat saattavat edetä hyvinkin nopeasti. Näin kävi kauttamme työllistyneelle Veeralle, joka työskentelee nykyään vakituisena toimistotyöntekijänä L&T Korjausrakentaminen Oy:ssä. Lue alta lisää, miten Veera koki yhteistyön Henkilöstötalon kanssa ja millaista oli työskennellä vuokratyöntekijänä.

”Kuulin Henkilöstötalosta ensimmäisen kerran siskoltani. Koska olin kyseiseen aikaan työttömänä, täytin avoimen hakemuksen ja jäin seuraamaan avoimia työpaikkoja. Minulle sopiva toimistotyöntekijän paikka löytyi L&T Korjausrakentaminen Oy:sta, ja aikataulullisista syistä koko rekrytointiprosessi käytiin läpi yhden päivän aikana. Alun perin kuukauden vuokratyöpesti venyikin vuoden mittaiseksi, minkä jälkeen minut vakinaistettiin.

Kommunikointi ja muut käytännön asiat Henkilöstötalon kanssa hoituivat mutkattomasti, ja kaikkiin kysymyksiini vastattiin aina nopeasti. Henkilöstötalosta välittyy rento ja iloinen asenne mutta samalla myös ammattimainen ja luotettava kuva. Myös työllistävästä yrityksestä ja vuokratyöstä jäi positiivinen vaikutelma: tunsin kuuluvani porukkaan alusta alkaen ja minua kohdeltiin kuin ketä tahansa muutakin työntekijää.”

Veera Oranta
Suomen Henkilöstötalo - L&T 500x500
Kiinnostuitko?

Avoimet työpaikat

Suomen Henkilöstötalo löytää sinulle sopivan työpaikan nopeasti ja vaivattomasti.

Jo yli 7 200 työnhakijaa on löytänyt avullamme työpaikan yrityksistä kuten L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monista muista.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu avoimiin työpaikkoihin tarkemmin.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä