Vinkkipalkkion säännöt
Päivitetty 4.4.2019

 1. Vinkkipalkkio tarkoittaa palkkion toimittamista onnistuneesta rekrytoinnista.
 2. Vinkkipalkkion sisältö sovitaan yhdessä Suomen Henkilöstötalon kanssa. Korvauksen voi halutessaan muuttaa rahaksi ja tällöin se maksetaan saajan verokorttia hyödyntäen.
 3. Vinkkipalkkion maksimimäärä on 1000 € / henkilö / kuukausi.
 4. Vinkkaaja sitoutuu täyttämään omat henkilötietonsa ja hakijaehdokkaan tiedot vinkkauslomakkeelle.
 5. Vinkkipalkkiota ei toimiteta, mikäli vinkkauslomaketta ei ole täytetty oikein.
 6. Vinkkaajan tiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti) jäävät Suomen Henkilöstötalon rekisteriin, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä vinkkaajaan. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä niitä julkaista missään.
 7. Mikäli useampi vinkkaaja vinkkaa Suomen Henkilöstötalolle samasta henkilöstä, palkitaan ensimmäinen vinkaaja.
 8. Vinkkipalkkio toimitetaan vinkkaajalle vinkatun henkilön työllistyttyä ja kun työsopimus on kestänyt yhden kalenterikuukauden. Yli 500 €:n vinkkipalkkiot maksetaan kun vinkatun henkilön koeaika on päättynyt edellyttäen, että työsuhde on tuolloin edelleen voimassa. 
 9. Suomen Henkilöstötalo ottaa yhteyttä vinkkaajaan vain, jos vinkattu henkilö työllistyy ja työsopimus astuu voimaan.
 10. Yksittäinen vinkki on voimassa korkeintaan kuuden kuukauden ajan.
 11. Vinkkaaja noutaa vinkkipalkkion erillisen sopimuksen mukaan Suomen Henkilöstötalon toimipisteistä, tai se voidaan vaihtoehtoisesti toimittaa postilla tai mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi sähköpostin liitteenä. Suomen Henkilöstötalo ottaa yhteyttä, mikäli tarvitsee lisätietoja vinkkipalkkion toimittamiseen liittyen.
 12. Mikäli vinkkipalkkiota ei pystytä toimittamaan tai mikäli vinkkaaja ei nouda palkkiotaan toimipisteestä kuuden kuukauden sisällä, sitä ei makseta/toimiteta.
 13. Vinkkipalkkiota ei makseta mikäli hakija on lähettänyt Suomen Henkilöstötalolle hakemuksen kyseiseen tehtävään jo ennen vinkkaamista. 
 14. Vinkkipalkkiokampanja on voimassa toistaiseksi.
 15. Suomen Henkilöstötalolla on oikeus muuttaa vinkkipalkkiota ja sen suuruutta sekä päättää, kenelle vinkkipalkkio maksetaan.
 16. Suomen Henkilöstötalolla on oikeus pätevästä syystä pidättäytyä vinkkipalkkion maksamisesta.

Suomen Henkilöstötalo pidättää oikeuden muutoksiin.