Vinkkipalkkion säännöt

 1. Vinkkipalkkio tarkoittaa palkkion toimittamista onnistuneesta rekrytoinnista.
 2. Vinkkipalkkio on lahjakortti, jonka voi halutessaan muuttaa rahaksi. Tällöin se maksetaan pääsääntöisesti sivutuloverokorttia hyödyntäen.
 3. Vinkkipalkkion maksimimäärä on 500 € / henkilö / kuukausi
 4. Vinkkaaja sitoutuu täyttämään omat henkilötietonsa ja hakijaehdokkaan tiedot vinkkauslomakkeelle, sekä kertomaan tutulleen avoimesta työpaikasta ja kehottamaan häntä hakemaan paikkaa määräajassa.
 5. Vinkkipalkkiota ei toimiteta, mikäli vinkkauslomaketta ei ole täytetty oikein.
 6. Vinkatun työnhakijan tulee valita sähköiseltä työnhakulomakkeelta “Mistä sait tiedon Suomen Henkilöstötalosta?” kohta “Vinkki”.
 7. Vinkkaajan tiedot (nimi, puhelinnumero, sähköposti) jäävät Suomen Henkilöstötalon rekisteriin, jotta voimme tarvittaessa olla yhteydessä vinkkaajaan. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen, eikä niitä julkaista missään.
 8. Mikäli useampi vinkkaa Suomen Henkilöstötalolle samasta henkilöstä, on ensimmäinen vinkkaaja etulyöntiasemassa.
 9. Vinkkipalkkio toimitetaan vinkkaajalle vinkatun henkilön työllistyttyä ja läpäistyä koeajan.
 10. Suomen Henkilöstötalo ottaa yhteyttä vinkkaajaan vain, jos vinkattu henkilö työllistyy ja läpäisee koeajan.
 11. Yksittäinen vinkki on voimassa korkeintaan kuuden kuukauden ajan.
 12. Vinkkaaja noutaa vinkkipalkkion erillisen sopimuksen mukaan Suomen Henkilöstötalon Turun konttorilta, tai se voidaan vaihtoehtoisesti toimittaa postilla tai mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi sähköpostin liitteenä. Suomen Henkilöstötalo ottaa yhteyttä, mikäli tarvitsee lisätietoja vinkkipalkkion toimittamiseen liittyen.
 13. Mikäli vinkkipalkkiota ei pystytä toimittamaan tai mikäli vinkkaaja ei nouda palkkiotaan konttorilta kuuden kuukauden sisällä, sitä ei makseta/toimiteta.
 14. Vinkkipalkkiokampanja on voimassa toistaiseksi.
 15. Suomen Henkilöstötalolla on oikeus muuttaa vinkkipalkkiota ja sen suuruutta sekä päättää, kenelle vinkkipalkkio maksetaan.
 16. Suomen Henkilöstötalolla on oikeus pätevästä syystä pidättäytyä vinkkipalkkion maksamisesta.

Suomen Henkilöstötalo pidättää oikeuden muutoksiin.