Terhi Hollsten

Aluepäällikkö

010 2306 525
terhi.hollsten@henkilostotalo.fi

Turun alueen aluepäällikkönä vastaan asiakkuuksien hoitamisesta, uusasiakashankinnasta sekä tietenkin Turun toimiston henkilökunnan tukemisesta, arjen sujumisesta ja siitä että meidän kaikkien on hyvä tehdä täällä töitä.

Viimeisen 10 vuoden ajan olen pääsääntöisesti työskennellyt vaativien rekrytointien ja henkilöstöhallinnon parissa. Olen toiminut sekä henkilöstöasiantuntijana, että rekrytointipäällikkönä ja erikoisalaani ovat olleet erilaiset taloushallintoon, hallintoon ja esimiestehtäviin liittyvät rekrytoinnit. Olen toiminut myös ulkoisena hr-henkilönä eri asiakasyrityksissä.

Työssäni parasta on erilaisten ihmisten ja organisaatioiden parissa työskentely ja se että yksikään työpäivä ei ole samanlainen. Henkilöstötalolla teemme työtämme täydellä sydämellä ja toivon, että se näkyy myös asiakkaille ja työnhakijoille asti. Haluamme olla erilaisia kuin muut alan toimijat ja siksi tavoitteemme on luoda pitkäaikaisia ja kokonaisvaltaisia kumppanuuksia, joita ohjaa asiakasyritystemme prosessien ja liiketoiminnan syvempi ymmärrys. Arvostamme mutkatonta ja avointa yhteistyötä josta on hyötyä kaikille osapuolille. Silloin olemme onnistuneet kun asiakkaidemme koko liiketoiminta kehittyy osuvien henkilöstövalintojen kautta ja osaavat ammattilaiset löytävät työn jonka parissa viihtyvät aidosti.

Uudet ja tutut asiakkaat! Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä juuri sellainen ratkaisu, joka vastaa teidän tarpeitanne!