Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut – Tampere

Palvelemme eri toimialoja Pirkanmaan alueella.
Tutustu tiimiimmeSaapumisohje (pdf)

Henkilöstötalo

Tampereen toimipiste

Osoite:
c/o MOW Supernova, Vuolteenkatu 1
33100 Tampere

Sähköposti:
pirkanmaa@henkilostotalo.fi

Vaihde:
010 2306 530

Tyhjä kikka
Ota yhteyttä Tampereen tiimiimme

REKRYTOINTIPALVELUT – TAMPERE

Tarjoamme kattavia rekrytointipalvelujamme Pirkanmaan alueella sekä valtakunnallisesti eri toimialojen tarpeisiin. Vuosien kokemuksella me rekrytoinnin ammattilaiset olemme apunasi rekrytointi-, suorahaku- ja soveltuvuusarviointien asiantuntijoita.

Rekrytointipalvelumme avulla säästät omaa ja henkilöstösi aikaa. Asetamme yhdessä rekrytoinnin tavoitteet ja määritämme tavoitellun työntekijäprofiilin, minkä jälkeen rekrytointiasiantuntijamme etsii teille ammattitaitoisen työntekijän eri ilmoituskanavia ja työnhakijarekisteriämme hyödyntäen.

Olemme tukenasi myös lopullisen valintapäätöksen koittaessa.

Rekrytointitakuumme ansiosta voit käyttää palvelujamme kustannustehokkaasti ja luotettavasti.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS – TAMPERE

Joustava ja ketterä henkilöstövuokrauspalvelumme on yrityksenne tukena, kun työvoiman tarve ja tilanteet vaihtelevat. Palvelemme eri toimialoja Pirkanmaan alueella.

Perehdymme kattavasti yrityksenne arvoihin, toimintatapoihin ja työyhteisöön sekä -ympäristöön varmistaaksemme teille ammattitaitoisen työntekijän tarpeenne mukaisesti.

Kauttamme löytyy työntekijöitä erityisesti teollisuuden alalla niin hallinnon kuin tuotannonkin puolella. Tämä on oiva palvelu mm. kesätyöntekijöiden tai erilaisten sijaisuuksien kanssa, mutta myös pidempää vakituista työsuhdetta ajatellen.

Työsopimukset ovat räätälöitävissä tarpeenne mukaan eri pituisista määräaikaisuuksista ihan vakituiseenkin vuokratyösuhteeseen.

Pirkanmaalla teitä palvelee Tampereen tiimimme: