Virva Heinonen

Senioriammattilainen / Suomen Senioriammattilaiset
010 2306 593 / 040 820 1947
virva@senioriammattilaiset.fi

Itse Senioriammattilaisena tiedän, että ikä voi todella olla pelkkää plussaa.

Vuoden 2017 lopulla olin Senioriammattilaisten työllistämänä asiakkuuspäällikkönä toisessa asiakasyrityksessä. Jakson jälkeen ajauduin töihin suoraan Senioriammattilaisiin.

Tällä hetkellä vastaan seniorityönhakijoiden yhteydenpidosta sekä hoidan yhteydenpitoa myös asiakkaisiin. Työtäni pidän antoisana. Henkilöstötalossa töitä ehdään yhteishengessä jokaisen työtapaa kunnioittaen. 

On fakta, että yhä useampi eläkeikäinen haluaa vielä jatkaa työelämässä. Samoin seniorityöntekijöiden kysyntä on kovassa nousussa. Onkin hienoa, kun meitä Senioreita kaivataan esimerkiksi osa-aikaisiksi, keikoille, kouluttajiksi, sijaisiksi tai vaikka projektinvetäjiksi. Pitkä kokemus ja sen tuoma pätevyys ovat taas arvossaan.

Koulutus- ja työtaustani painottuu myynnin, markkinoinnin, henkilöstöalan ja arkkitehdin töihin. Kaikesta on ollut kaikkeen hyötyä. Uusissa työtehtävissä olen aina miettinyt, miten ne sopivat kulloiseenkin elämänvaiheeseen –  opiskeluaikoina työskentelin hotellin vastaanotossa, rakennuksilla sekä sijaisopettajana. Lasten ollessa pieniä toimin perhepäivähoitajana. Siitä eteenpäin olen jatkanut varsinaista työuraani hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Eläkeläisenäkään en malta jäädä täysin pois työkuvioista!