Sinustako henkilöstöpalvelualan alueyrittäjä?

Tervetuloa ketterään, inhimilliseen ja asioiden ytimessä toimivaan Suomen Henkilöstötaloon! Laajennamme toimintaamme ja haemme nyt franchising-yrittäjiä mukaan tiimimme. Suomen Henkilöstötalo on vuonna 2008 perustettu henkilöstövuokraukseen, rekrytointiin ja headhuntingiin erikoistunut yritys. Toimimme Turussa, Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelualueemme kattaa koko Suomen.

Miksi Suomen Henkilöstötalon yrittäjäksi?

Valmis ja toimiva liiketoimintamalli sekä järjestelmäinfrastruktuuri

  • Meiltä saat valmiin liiketoimintamallin, jonka osat ovat hiottu huippuunsa: rekrytointiprosessi, oikealle kohderyhmälle suunnatut markkinointikanavat, kattava yhteistyökumppaneiden verkosto ja yritysilme.
  • Koulutamme sinut järjestelmäinfrastruktuuriimme. Liiketoimintamalliimme kuuluu jatkuva tuki ja ohjaus, jolla saamme sinun liiketoimintasi kulkemaan oikeaan suuntaan – sinun menestyksesi on meille ensisijainen tavoite.

Nopea ja helppo aloitus (turvallinen liiketoimintamalli)

  • Sinun ei tarvitse huolehtia uuden liiketoiminnan aloitukseen liittyvistä prosesseista, kuten yrityksen toimintasuunnitelmasta. Aikasi kohdennetaan vain asiakkaalle lisäarvoa tuottavaan henkilöstöpalvelutyöhön.
  • Suomen Henkilöstötalo testaa jatkuvasti puolestasi mikä toimii käytännössä ja mikä vain teoriassa. Tämä kehitystyö ja tieto ovat koko ajan sinun etunasi.
  • Rahoituskumppanit ja yhteistyötahot ovat avoimempia, kun taustalla on valmiiksi pidempään toiminut liike. Pääset liikkeelle siis halutessasi hyvin nopeasti – vaikka heti.

Brändi ja yritysilme

  • Sinun ei tarvitse kerätä ammatillista tunnettavuutta ja uskottavuutta yksin. Jokainen ketjussamme laadukkaasti tehty työsuorite on markkinointia myös sinun liiketoimintasi hyödyksi.
  • Suomen Henkilöstötalon vuosien kokemus on toimintamme laadun tae, ja sinä saat siitä täyden hyödyn ensimmäisestä päivästä lähtien.

Miten pääsen mukaan ja paljon se maksaa?

Jos yrittäjyys ja henkilöstöala kiinnostaa, ota yhteyttä Suomen Henkilöstötalon toimitusjohtajaan Tommi Larikkaan. Voit tilata tietopaketin sähköpostitse sopia suoraan tapaamisajan!

Tommi Larikka
010 2306 521
tommi.larikka@henkilostotalo.fi
Lataa yhteystietokortti puhelimeesi
Ota yhteyttä WhatsAppissa!