Käyttöehdot

SHT Team Oy -konsernin verkkopalveluiden käyttöehdot

Käyttämällä SHT Team Oy -konsernin ylläpitämää Suomen Henkilöstötalo -verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja sekä hyväksyy SHT Team -konsernin tietosuojalausekkeen. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan, käyttäjän tulee välittömästi poistua verkkopalvelun sivuilta.

SHT Teamin ylläpitämien verkkopalvelujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. SHT Team pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti ole tässä myönnetty.

Kaikenlainen verkkopalveluissa olevien sisältöjen tai sisältöjen osien kopioiminen ja jakelu, mukaan lukien rajoituksetta teksti ja valokuvat, on kielletty, ellei nimenomaisesti toisin mainita. Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista.

SHT Teamin ylläpitämien verkkopalvelujen sisältö esitetään sellaisenaan sitoumuksetta. SHT Team ei vastaa sivujen sisällöstä, oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta sekä kiistää kaikki nimenomaiset ja oletetut takuut ja vastuut. SHT Team varaa oikeuden koska tahansa muuttaa ylläpitämiään verkkopalveluja ja näitä käyttöehtoja sekä estää pääsy verkkopalvelun sivuille tai lopettaa niiden ylläpito. Käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy sen, että verkkopalvelun hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Yllä oleva ei rajoita käyttäjän lakisääteisiä oikeuksia.

SHT Team ei vastaa niiden sivujen sisällöstä ja aineistosta, joihin SHT Teamin ylläpitämiltä verkkopalveluilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin SHT Teamin toimesta. Käyttäjä on velvollinen perehtymään ja noudattamaan niitä käyttöehtoja ja muita ehtoja, jotka on julkaistu näillä kolmannen osapuolen verkkosivustoilla.

Tiettyjen verkkopalvelujen käyttö on mahdollista vain rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröinti edellyttää, että käyttäjä hyväksyy palveluun soveltuvat käyttöehdot.

Rekisteröitymällä verkkopalvelun kautta työnhakijaksi käyttäjä tulee SHT Teamin rekisteröityneeksi työnhakijaksi ja käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan SHT Teamin työnhakijarekisteriin.

Käyttäjä on vastuussa mahdollisen käyttäjäkohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta kaikesta käytöstä.

Käyttäjä on velvollinen käyttämään verkkopalvelua käyttöehtojen, lain ja hyvän tavan mukaisesti. Käyttäjä on korvausvelvollinen mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- että sopimuksenvaraisista toimistaan.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.