Yrityksille - Suomen Henkilöstötalo

Yrityksille

Siirry haluaamasi kohtaan klikkaamalla nappia.

Meistä

Olemme yhdistäneet työtä ja tekijöitä vuodesta 2008 lähtien. Asiakassuhteemme perustuvat pitkiin kumppanuuksiin ja asiakkaidemme liiketoiminnan, työyhteisökulttuurin ja toimintatapojen ymmärtämiseen.

Toimimme lukuisilla eri toimialoilla ja intohimomme on rakentaa laadukkaita, asiakaskohtaisesti räätälöityjä palveluja. Yhteistyömme asiakkaan kanssa rakentuu aina asiakkaan tarve edellä, eikä omista prosesseistamme käsin.

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten voisimme palvella juuri teidän yritystänne parhaiten.

Palvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevia ja joustavia rekrytointi-, suorahaku-, henkilöstövuokraus- ja muita HR-palveluita jo yli 15 vuoden kokemuksella.

Perustamme palvelumme laadun ja nopeuden lisäksi räätälöityihin ratkaisuihin, joilla taataan juuri sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Olemme asiakkaidemme strateginen kumppani, pyrimme ylittämään odotukset ja luomaan poikkeuksellisen asiakaskokemuksen sekä molemminpuoliseen luottamukseen perustuvan yhteistyön. Voit lukea referenssimme klikkaamalla tästä.

Arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja rohkeutta kaikessa toiminnassamme ja pyrimme aina tuloksiin, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia.

Palveluamme voit ajatella yrityksesi ketteränä ulkoistettuna henkilöstöosastona.

Rekrytointipalvelut

Henkilöstötalon rekrytointipalvelut tarjoavat laadukkaat ja pitkäkestoiset ratkaisut yrityksesi henkilöstöhankintaan.

Tavoitteenamme on minimoida virherekrytointien riskit, säästää yrityksesi aikaa ja tehdä aina kestävä, yrityksesi toimintaympäristöön ja strategisiin tavoitteisiinne sopiva rekrytointi. Kannamme vastuumme kaikista rekrytointiprosessin vaiheista ja rekrytoinnin onnistumisesta. Annamme kaikkiin rekrytointeihimme ainutlaatuisen 12 kuukauden rekrytointitakuun.

Markkinoiden ainoan rekrytointitakuun avulla jaat rekrytointipalkkiomme kertamaksun sijasta 12 kuukauden ajalle ja laskutus alkaa vasta silloin, kun lopullinen valinta rekrytoitavasta henkilöstä on tehty. Mikäli rekrytoidun henkilön työsuhde päättyy 12 kuukauden aikana, katkaisemme laskutuksen!

Suorahaku

Suorahaku eli headhunting, tarkoittaa sopivien ehdokkaiden etsimistä avoimeen työtehtävään ilman julkista hakua. Suorahaun etuja ovat rekrytoinnin huomaamattomuus ja nopeus, ja sen avulla voidaan kartoittaa jopa useita kymmeniä päteviä ehdokkaita. Hyödynnämme prosessissa omaa verkostoamme, rekisteriämme ja anonyymia tehomainontaa, joilla tavoitamme myös sellaiset henkilöt, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Suorahakuprosessi määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa ja prosessi voi olla hyvin erilainen asiakkaan tilanteesta ja tarpeista riippuen. Toimeksiantoon voi kuulua esimerkiksi työtehtävään pätevien ehdokkaiden etsiminen ja haastatteleminen. Sopivimmat ehdokkaat esitellään asiakkaalle, minkä jälkeen asiakas tekee lopullisen päätöksen palkattavasta henkilöstä.

Suorahakua voidaan hyödyntää kaikilla toimialoilla ja kaiken tasoisissa tehtävissä, joihin on muilla keinoin haastavaa löytää osaavia ammattilaisia.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on joustava ja monipuolinen tapa vastata yrityksen muuttuviin työvoimatarpeisiin. Henkilöstövuokraus on helppo, nopea ja luotettava tapa löytää työntekijöitä niin lyhyisiin projektitöihin kuin pitempiinkin työsuhteisiin. Henkilöstövuokrausta käyttämällä voit itse keskittyä ydinliiketoimintaasi ja jättää osuvien henkilöiden etsimisen ja työsuhteeseen liittyvän hallinnollisen työn meille.

Henkilöstövuokrauksessa valittu työntekijä solmii työsuhteen Suomen Henkilöstötalon kanssa ja me varustamme hänet asianmukaisesti sekä hoidamme kaikki työnantajavelvoitteet koko työsuhteen ajan. Asiakasyrityksen vastuulle jää työsuoritteen valvominen ja työntekijän opastaminen työssä.

Kauttamme on mahdollista vuokrata myös tekijöitä asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Muita palvelujamme

  • Alihankinta ja ulkoistuspalvelut
  • Henkilöstön koulutukset ja työnohjaus
  • HR-ulkoistus
  • Taloushallinnon palvelut
  • Työsuojeluun liittyvät asiantuntijapalvelut
  • Projektiluontoiset ylemmän johdon palvelut kuten suorahaut ja vuokrajohtaja palvelut