Tili-Minetti Oy- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
Tili-Minetti Oy

Tili-Minetti Oy

Tili-Minetti Oy arvostaa pitkään jatkunutta yhteistyötä Suomen Henkilöstötalon kanssa

Tili-Minetti Oy on Tamperelainen täyden palvelun tilitoimisto. Yhdeksän hengen tiimi palvelee yrittäjiä ja yrityksiä kaikissa talous- ja palkkahallinnon asioissa sekä konsultoinnissa. Tili-Minetissä autetaan ja ollaan asiakkaisiin aktiivisesti yhteydessä. Taaksepäin katsomisen lisäksi asiakkaiden kanssa halutaan suunnitella yhdessä myös tulevaa!

Henkilöstötalo ja Tili-Minetti ovat olleet yhteistyökumppaneita jo vuosien ajan.

“Tutustuimme Suomen Henkilöstötaloon suositusorganisaatio BNI:n kautta monta vuotta sitten ja viikoittaisten tapaamisten ansiosta yhteistyö tiivistyi nopeasti, koska opimme tuntemaan toisemme niin hyvin.”

Tero Minetti
toimitusjohtaja, Tili-Minetti Oy

Ymmärrys yhteistyökumppanin yritystoiminnasta on tuottanut hyviä tuloksia rekrytoinnin näkökulmasta.

“Taannoin meillä oli tarve uudelle työntekijälle, mutta emme olleet ehtineet vielä edes kertoa asiasta Henkilöstötalolle, kun Henkilöstötalolta jo soiteltiin, että heillä olisi meille tiedossa uusi työntekijä.”

“Juuri siihen mutkaton yhteistyömme pohjautuu, että tunnemme toistemme yritykset ja toimintatavat niin hyvin. Viimeisimmässä rekrytoinnissa minun ei tarvinnut itse nähdä juuri mitään vaivaa uuden työntekijän löytämiseksi, koska Pirita tietää tarkalleen, millainen tyyppi meidän yrityskulttuuriin ja yhteisöön sopii. Sain vaan keskittyä rauhassa omaan työhöni.”

“Suomen Henkilöstötalon kanssa yhteistyö on vaivatonta ja suosittelen heidän palvelujaan lämpimästi muillekin. He ovat itse olleet minuun aktiivisesti yhteydessä ja nähneet vaivaa tutustuakseen yrityksemme toimintaan ja pystyneet sitä kautta tarjoamaan meille hyviä työntekijöitä.”

Henkilöstötalon mukaan yhteistyö Tili-Minetin kanssa on ollut helppoa ja mutkatonta.

“Saamme Terolta aina nopeasti vastauksia, jolloin on myös helppo taata, että parhaat tekijät ovat vielä saatavilla. Myös Tili-Minettiä on helppo suositella työntekijöille ja seistä itse sen rekrytoinnin takana”

Suomen Henkilöstötalo

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä