DMG Mori Finland Oy Ab- Suomen Henkilöstötalo

Kokemus:
DMG Mori Finland Oy Ab

DMG Mori Finland Oy Ab

DMG Mori on japanilais-saksalainen metallintyöstökone- ja teollisuuskonevalmistaja.

“DMG Mori on japanilais-saksalainen metallintyöstökone- ja teollisuuskonevalmistaja. Yrityksellä on 15 tehdasta ympäri maapallon sekä 138 huolto- ja myyntikonttoria ja meidän yrityksemme on yksi niistä.”

Lauri Eskola
toimitusjohtaja, DMG Mori Finland Oy Ab

Vuonna 2015 perustettu DMG Mori Finland Oy Ab vastaa koneiden myynnistä sekä koulutuksista, huollosta ja varaosamyynnistä.

Yhteistyö Suomen Henkilöstötalon kanssa alkoi vuonna 2019, kun yritys tarvitsi riveihinsä lisää työntekijöitä.

“Ensimmäisellä kerralla rekrytoimme Suomen Henkilöstötalon avulla pari huoltomiestä ja huomasimme, että heidän konseptinsa on todella joustava ja turvallinen. Heillä oli tarjota juuri meille sopivia palveluja ja aluksi meillä oli heidän kauttaan töissä myös vuokratyöntekijöitä.”

Maailmanlaajuinen ongelma eli osaavan työvoiman löytäminen tuottaa haasteita myös teollisuusalalla. Siksi yritys on halunnut ulkoistaa rekrytoinnin Suomen Henkilöstötalolle.

“Henkilöstötalolla on laajemmat verkostot kuin meillä. Etenkin näin spesifille alalle eli työstökonepuolelle on välillä haastavaa löytää työntekijöitä ja meidän oma työpaikkailmoittelu ei välttämättä edes saavuttaisi kaikkia potentiaalisia hakijoita.”

Yritykseen voidaan palkata työntekijöitä myös varsinaisen ydintoimialan ulkopuolelta ja siinä Suomen Henkilöstötalon verkostot ovat avainasemassa.

“Oma verkostomme ulottuu pääosin työkonebisneksen ympärille, mutta voimme silti palkata ja kouluttaa ihmisiä meille töihin myös oman alamme ulkopuolelta. Henkilöstötalon avulla pystymme nimenomaan laajentamaan hakua omaa toimialaamme laajemmalle.”

Suomen Henkilöstötalon avulla yritys on vuosien mittaan saanut rekrytoitua monia hyviä työntekijöitä.

“Haluamme jatkossakin tehdä yhteistyötä Suomen Henkilöstötalon kanssa. Sen lisäksi, että he ovat hyviä tyyppejä, heillä on myös asiakkaan näkökulmasta todella joustava sekä turvallinen palvelukonsepti.”

Palvelut yrityksille

Suomen Henkilöstötalo täyttää yrityksesi avoimet työpaikat osaavilla tekijöillä.

Yrityspalveluistamme ovat hyötyneet jo yli 240 yritystä mm. L&T, Sivustamo, Kiinteistömaailma, Carglass, Muuttohaukat, Turvanasta ja monet muut.

Klikkaa alla olevaa nappia ja tutustu yrityspalveluihimme tarkemmin.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko lisätietoja? Jäikö kysyttävää? Haluatko jättää meille viestin?

Oli aihe mikä tahansa, voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Ota yhteyttä